Daniela Gyorfi a dezvăluit care este motivul din cauza căruia nu vrea să se căsătorească, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt impreună de mai bine de un deceniu jumătate, iar împreună au o fetiță de 9 ani, pe care și-au dorit-o enorm, mai ales că artista pierduse înainte de Maria, încă trei sarcini, dar cu toate acestea nu vrea să treacă la celălalt nivel al relației.

Fosta prezentatoare TV a marturisit că acum are tot ce și-ar putea dori și faptul că nu este căsătorită cu George Tal nu aduce nici măcar o umbră de nefericire asupra relației sale, ci din contră. Artista consideră că semnarea unor acte nu ar face nicio diferență în dinamica relației pe care o are cu tatăl fetiței sale.

Mai mult decât atât, cântăreața a recunoscut că a fost cerută în căsătorie, dar ideea de a îmbrăca rochia de mireasă nu o încântă deloc.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută, dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a explicat cântăreața, în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars.

Puțină lume știe că Daniela Gyorfi a fost căsătorită timp de doi ani cu un luptător de performanță care la scurt după divorț a emigrat în Statele Unite ale Americii. Gelu Borș ( 50 de ani) a fost singurul bărbat care a convins-o să meargă în fața altarului și au fost căsătoriți în perioada 1998 – 2000. Fostul ei soț și-a refăcut casa în Las Vegas, unde și-a construit o familie frumoasă alături de o fostă balerină de la Opera Română.

Citește și:

După eliminarea de la „Survivor România”, Amna a ajuns pe patul de spital. Prima declarație a artistei

Laurette a fost cerută în căsătorie, la doar o lună de relație! ”Suntem împreună de 3 luni și jumătate!” Cine este misteriosul bărbat din viața ei