Nu în scop caritabil, așa cum mulți ar fi crezut, ci pentru a scăpa de închisoare. Ea a început de astăzi nouă luni de muncă în folosul comunității, la un centru pentru persoanele cu dizabilităţi din Tel Aviv, după ce a fost condamnată pentru evaziune fiscală.

Un purtător de cuvânt al Autorităţii pentru penitenciare a confirmat că vedeta a început perioada de muncă în folosul comunităţii la care Curtea de Magistratură din Tel Aviv a condamnat-o în urmă cu opt zile, urmând ca modelul să lucreze la centrul respectiv cinci zile pe săptămână.

InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mama fotomodelului, pe nume Tzipi Refaeli, nu a fost la fel de norocoasă, ci este nevoită să meargă la închisoare. Ea a ajuns în zori la singura închisoare de femei din ţară, Neveh Tirza, aflată la sud-est de Tel Aviv, pentru a-şi ispăşi propria pedeapsă, de 16 luni de închisoare, potrivit Agerpres.

În cadrul unui acord cu Procuratura israeliană, Bar şi Tzipi Refaeli trebuie, de asemenea, să plătească o amendă de 730.000 de dolari, conform unei stenograme a verdictului instanţei, citată de Agerpres. Cele două au fost condamnate la sfârşitul lunii iulie.

Bar Refaeli nu a raportat venituri de milioane de dolari obţinute în perioada 2009 – 2012.Modelul în vârstă de 35 de ani a declarat că nu a locuit predominant în Israel în acei ani, însă instanţa a constatat altceva. Mama ei a înregistrat în mod fals apartamentele fiicei sale sub nume diferite.Bar Refaeli a devenit celebră în 2007, fiind primul model israelian care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. Ea este cunoscută şi pentru relaţia cu actorul american Leonardo DiCaprio, de care s-a despărțit în 2011 după cinci ani de relație.

Bar Refaeli (34 de ani) a devenit la începutul anului Bar Refaeli pentru a treia oară mamă. În doar trei ani și jumătate, modelul a adus pe lume trei bebeluși.

Foto: Profimedia

Citește și:

Răzvan Simion nu se mai ferește și se afișează alături de noua iubita. Unde au fost surprinși cei doi

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund. Frumoasa blondă a dezvăluit tot: „Trec printr-o perioadă atât de frumoasă…”