Până acum se știa că nunta va avea loc în primăvară, ulterior apărând informații că va avea loc în luna mai a anului viitor. Data, însă, este pentru toți o surpriză.

Familia regală va fi cea care va acoperi costurile întregii nunți, de la slujbă până la muzică, flori și petrecere, se arată într-un comunicat oficial citat de BBC.

 

Harry și Meghan, care a mai trecut printr-o căsătorie, și-au anunțat logodna luna trecută și au transmis că ceremonia va avea loc în Capela St. George din castelul Windsor. Tot aici s-au căsătorit, în urmă cu 12 ani, și prințul Charles, tatăl lui Harry, cu Camilla Parker Bowles. 

Înainte de căsătorie, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, de confesiune protestantă, va fi botezată în Biserica Anglicană şi va primi confirmarea.

Prinţul Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tron, şi logodnica sa, actriță, cunoscută din serialul ”Suits”, au apărut pentru prima dată în public pe 1 decembrie, cu ocazia unui eveniment caritabil. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an.

Primăvara lui 2018 va fi o perioadă plină pentru familia regală britanică. Kate Middleton, soția prințului William, va aduce pe lume al treilea copil in aprilie, lună în care este și ziua reginei (21 aprilie). În 2 mai este și aniversarea prințesei Charlotte.

Foto: Northphoto

Vezi și Kate Middleton a mărturisit tot. Ea și prințul William au trecut prin momente dificile când au devenit pentru prima dată părinți. Ducele de Cambridge i-a spus că nu ….

Citește și: