„93% dintre copiii abuzaţi îi cunosc şi au încredere în agresorii lor. Şi ştiu asta pentru că am fost unul dintre ei”, a declarat ea într-un show Facebook Watch, în care apar fiica şi nepoata ei.

Vedeta a povestit că a fost molestată de cineva în care mama ei avea încredere.

Agresorul Gloriei Estefan, un membru de familie

„El era din familie, dar nu rudă apropiată. Era într-o poziţie de putere pentru că mama mea m-a dat la şcoala lui de muzică şi el a început imediat să îi spună cât de talentată eram şi că aveam nevoie de atenţie specială, iar ea s-a simţit norocoasă pentru că el îşi concentra atenţia asupra mea”, a povestit vedeta, menționând că abuzul „a început treptat, apoi s-a accelerat”.

Gloria Estefan a mai spus că era conştientă că se afla într-o situaţie periculoasă, dar nu îl putea îndepărta pe bărbat.

„I-am spus «asta nu se poate întâmpla, nu poţi face asta», iar el mi-a zis: «Tatăl tău e în Vietnam, mama ta este singură şi o voi omorî dacă îi spui». Ştiam că omul este nebun şi de asta am crezut că ar putea chiar să îi facă rău mamei”.

Anxietatea provocată de drama trăită a făcut-o să-și piaardă părul, a mai povestit Gloria care, într-un final, i-a explicat mamei ei ce se întâmpla.

Și deşi mama ei a informat poliţia, a fost sfătuită să nu depună plângere pentru că va trece printr-o traumă mai mare fiind nevoită să depună mărturie în faţa unui tribunal.

profimedia-0399945832SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fidelă soțului ei

Gloria Estefan s-a născut în Cuba, dar s-a mutat cu familia în Miami în copilărie. Artista este laureată a șapte Premii Grammy și a numeroase single-uri clasate pe primul loc în topuri.

Gloria este căsătorită din 1978 cu Emilio Estefan cu care forma un cuplu încă din 1976. După cum a dezvăluit ea mai târziu, „el a fost primul și unicul meu prieten (boyfriend)”. Cei doi au împreună au un fiu pe nume Nayib, în vârstă de 41 de ani, și o fiică pe nume Emily, de 27 de ani.

Citește și: Lidia Buble și-a adus în România iubitul cubanez. Cum s-au fotografiat cei doi?

xMonica Gabor a postat o imagine rară cu Mr. Pink. Cum l-a surprins pe milionar?