În cazul tăticului Tavi Clonda, soțul prezentatoarei TV Gabriela Cristea, un mic sacrficiu e faptul că nu mai are vreme să se uite la meciuri. Dovada a postat-o Gabriela Cristea pe Facebook: o fotografie în care soțul ei se joacă cu micuța Victoria.

Amândoi sunt numai zâmbet. În fundal se vede însă, la TV, un meci, pe care cu siguranță Tavi Clonda ar fi vrut să-l urmărească. Și cu siguranță înainte de apariția copilului nimic nu l-ar fi împiedicat. Iată, însă, că lucrurile s-au schimbat.

”Tati a renunțat la fotbal ca să se joace cu mine”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook, postarea sa fiind apreciată de 11.000 de fani.

Venirea pe lume a Victoriei, acum circa cinci luni, i-a schimbat atât pe Tavi Clonda, cât și pe Gabriela Cristea. ”Pentru familia mea sunt gata sa mut munții din loc!”, scria zilele trecute Gabriela Cristea, postând o fotografie cu soțul ei și fetița.

Dacă Gabriela Cristea e într-o perioadă de pauză, deși toată lumea așteaptă revenirea sa la TV, lui Tavi Clonda pare să-i meargă bine pe toate planurile. Atristul declara la sfârșitul lunii ianuarie că melodia cu care participă la preselecțiile din România pentru Eurovision a ajuns cunoscută și plăcută în Germania.

Suntem bucuroşi că am fost contactaţi de un post de radio din Germania. Le-a plăcut piesa şi le-am trimis-o. Este ascultată şi în străinătate. Are un mesaj foarte optimist şi plin de lucruri pozitive, spunea atunci Tavi Clonda.

Foto: Facebook

Vezi și Imagini de colecție! Cum s-a pozat Gabriela Cristea, alături de fiica și de soțul ei!

Citește și: