Prodanca a anunțat că mai are încă 5 – 6 procese pe rol cu fostul său soț, iar divorțul este departe de a se fi pronunțat.

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, susține că nu și-a încheiat nici acum socotelile, la tribunal, cu Laurențiu Reghecampf.

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani!

Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul “ Tare de tot” cu Viorel Grigoroiu.

Divorțul, amânat până în iunie 2024

Cei doi se vor vedea, din nou, la tribunal, pentru a tranșa divorțul, abia în luna iunie a anului viitor.

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!, de această dată.

Ce motive ar fi invocat Reghecampf la divorț?! „Tată nu te numești dacă doar plătești pensia alimentară”

Impresara a dezvăluit, cu acest prilej, și care a fost unul dintre motivele pe care Laurențiu Reghecampf le-ar fi invocat la divorț.

„Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea… Când nu ai așa ceva, nu ai caracter!

Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Mircea Lucescu a spus că viața profesională a unui fotbalist e strâns legată de viața lui personală, și unde viața personală nu merge, mână în mână, cu cea profesională, declinul e aproape.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a adăugat impresara.

impresara-nici-nu-mai-stie-cate-procese-are-cu-elSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nu cred că el m-a iubit, am fost doar colacul lui de salvare”

Anamaria Prodan recunoaște că a fost o perioadă lungă de timp în care a suferit după despărțirea de fostul soț.

„Nu cred că el m-a iubit, am fost doar colacul lui de salvare! În acel moment, el se zbătea undeva prin Liga 2. Eu l-am luat și l-am ridicat de jos, l-am dus pe culmi.

N-ai cum să iubești așa! Când iubești nu faci mizerii, faci sacrificii pentru omul iubit”, a mai spus Anamaria Prodan.

După ce antrenorul a intentat divorțul, instanța a decis că acesta trebuie să plătească pentru Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, respectiv 1.600 euro.

Amintim că Laurențiu Reghecampf a devenit, după căsătoria cu Anamaria Prodan, tată a unui băiețel. Curând, iubita lui va mai aduce pe lume un copil.

Vezi și Fetiță sau al patrulea băiat? Cum a anunțat Laurențiu Reghecampf sexul bebelușului dar și EXCLUSIV Anamaria Prodan, adevărul neștiut despre cei 6 copii ai familiei Prodan-Reghecampf. L-a cunoscut Bebeto pe Liam, frățiorul lui vitreg? „Eu am cerut asta”

Citește și:

Mihai Morar, mesaj emoționant pentru gemenele sale care au împlinit 15 ani: „Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați!” De ce e vârsta ”capitală”

Julia Roberts, fascinantă în filme, dar și în viața reală. Și-a părăsit logodnicul celebru cu 3 zile înainte de nuntă, a vrut să fie medic veterinar și e mamă de gemeni