”Este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ”, a spus Mariana Moculescu despre cel care i-a fost partener de viață.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia.

Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

Recent, Mariana Moculescu dezvăluia că este din nou într-o relație. Aceasta spunea că are un nou iubit, un bărbat cu multe afaceri, care provine dintr-o familie bogată. La scurt timp, aceasta a anunțat că s-a separat de bărbatul respectiv.

Nu demult, Mariana Moculescu a fost evacuată din casa în care locuia și a fost nevoită să se mute. La postul de televiziune Antena Stars, Mariana Moculescu a dezvăluit că cel care a ajutat-o cu bani pentru a se putea muta a fost nimeni altul decât fostul ei soț, compozitorul Horia Moculescu. Spunea că era ultima soluție, că nu ar fi vrut să recurgă la așa ceva, dar nu a avut încotro.

Acum, Mariana Moculescu a făcut declarații despre cel care i-a fost soț. Chiar dacă au divorțat, are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Femeia s-a referit și la problemele lui de sănătate, din cauza cărora Horia Moculescu a și ajuns să fie internat. Compozitorul afirmă că nu s-a internat pentru că se simte mai rău decât de obicei, ci doar pentru că știe că, la externare, se va simți refăcut. A mai procedat astfel și înj trecut și de fiecare dată l-a ajutat o astfel de ”cură”.

”El este singura noastră familie, alte rude nu mai avem”

”Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie “Ana Aslan”, la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată!

Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări.

A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el că fumatul este cea mare greșeală a sa”, declara Mariana Moculescu pentru Click zilele trecute, înainte ca maestrul să ajungă la spital.

”Mai știu și că Horia are picioarele slăbite. Îl dor foarte tare, de aceea merge și greu pe stradă, plus că urcă scările la fel de greu.

Nidia are mare grija de el, îl iubește enorm! Horia este un bărbat prețios! Îți dai seama ce ne-am face fără el. El ține casa singur… o casă mare de 140 metri pătrați. Horia este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ. Țin foarte mult la Horia.

Noi două îl avem doar pe Horia. El este singura noastră familie, alte rude nu mai avem. Nici nu vreau să mă gândesc la alte lucrurile mai rele care i se pot întâmpla”, a adăugat fosta soție a lui Horia Moculescu.

Vezi și Fiica lui Horia Moculescu este de nerecunoscut! La 30 de ani, Nidia a apelat deja la câteva intervenții estetice

Citește și:

Amalia Năstase le învață pe fete cum să fie prințese: „Ai băgat niște bani în tine, poate și amărâtul ăla să plătească o masă”

Corina Chiriac a împlinit 73 de ani în ziua de Sfântul Dumitru. Miracolul trăit la vârsta de 33 de ani, care a făcut-o să creadă în Dumnezeu: „De atunci, nimic nu mă mai poate clinti”