Se știe că Monica Gabor trăiește în lux într-o vilă de vis din Malibu Beach, SUA, unde și-a refăcut viața alături de Mr. Pink și fiul milionarului. De când Irinuca s-a dus și ea în SUA și s-a stabilit la mama ei, ele au devenit foarte active pe internet, iar apoi au dispărut brusc, iar fanii nu mai știau nimic de ele. În mod surprinzător, Monica a revenit pe Instagram cu o nouă postare cu un anunț neașteptat. Ea a intrat să promoveze noua linie de parfum a surorii ei, Ramona, pe care și-au lansat-o împreună, după cum anunță fosta scorpie de la Izvorani.

”Parfumul dulce al succesului @gaborpriveofficial. Sora mea și cu mine împărătșim iubirea pentru același parfumuri și mirosuri # denedespărțit”, a scris Monica, alături de câteva imagini cu noul parfum, dar și cu o imagine sugestivă cu două fetițe, ce pare să le reprezinte pe ele două și reușita lor. Fanii le-au felicitat imediat și au întrebat imediat când vor ajunge produsele lor și în Europa.

„Crescând într-un oraș din nord-estul României, nu am știut niciodată ce-mi doresc în viață, știam doar că vreau mai mult. Acum, mai mult e diferit pentru fiecare dintre noi, dar sunt recunoscătoare pentru că tot timpul am fost condusă de determinare și persistentă să-mi creez lumea pe care o iubesc. (…) Abia aștept să vă arăt produsele finale”, a povestit și Ramona, într-un interviu recent.

Citește și:

Irinel Columbeanu, dezvăluire neașteptată la nouă ani de la divorțul de Monica Gabor

Margherita de la Clejani, declarații neașteptate despre scandalurile în care a fost implicată