La ecografia din primul semestru, Olimpia nu a putut să vadă sexul bebelușului, dar l-a aflat acum la cea din trimestrul doi. Actrița este în culmea fericirii și a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că va avea o fetiță. Ea și soțul ei, Constantin Luca, mai au un fiu, în vârstă de 6 ani, Sasha.

„E fetiță! Mi-a fost frică să o spun cu glas tare atunci când toată lumea mă întreba ce mi-aș dori să fie, “băiat sau fată?”Dar adevărul e că visam la o fetiță! Și acum știind că inima ei bate odată cu a mea îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire și tot ce pot să-i promit este că va fi cea mai iubită dintre pământence!”, a scris și Olimpia pe Instagram.

Olimpia a povestit că sarcina nu a fost programată și soțul ei a fost cel care și-a dat seama că era însărcinată.

„M-a luat prin surprindere. Ceea ce este incredibil este că și-a dat seama soțul meu că sunt însărcinată. (…) Și-a dat seama pentru că îmi era foarte somn. Ajungeam acasă după o zi de filmări și de obicei mai rezistam 3-4 ore prin casă cu copilul. Măi, la 20:30 picam lată. Pe lângă asta, mi-era foame non-stop. Mă enervam cumplit dacă n-aveam mâncare și ce-mi doream eu să mănânc. El na, știind cum a fost la primul [copil], a zis: «Cred că [asta] se întâmplă». A plecat de acasă și a venit cu testul de sarcină. Fix așa a fost. A avut dreptate. Sasha era cu noi, dar nu i-am spus imediat. Am zis să merg la doctor să-mi confirme. N-am vrut să îl fac să spere la ceva”, a mărturisit actrița.

Olimpia a mărturisit că a doua sarcină e foarte diferită de prima, pentru că de data asta i-a fost foarte rău în primele trei luni. „Pe lângă că mi-a fost extrem de rău în primele 3 luni, dar rău de mă pregăteam să ies din casă, aveam întâlniri, interviuri, mă pregăteam ieșeam și ziceam: «Îmi pare foarte rău dar nu pot [ajunge]».”

Olimpia a povestit că cel mai încântat de veste este fiul lor, care abia așteaptă să-și cunoască surioară, pe care vrea să o cheme Sia. Mai mult, actrița a mărturisit că va naște în luna aprilie și vrea să-și aducă feftița pe lume pe cale naturală.

„Vreau să nasc natural cum am născut și la Sasha. Sper să fie totul bine. La el a fost o naștere foarte complicată pentru că eu sunt foarte încăpățânată, dar la a doua am înțeles că e mai simplu, deci poate am noroc”, a mai spus actrița.