Vestea că actorul din Friends, James Michael Tyler, are cancer în fază terminală a șocat pe toată lumea, iar cele mai recente imagini cu el sunt sfâșietoare și au frânt inimile tuturor.

La scurt timp după lansarea filmului „Friends Reunion”, actorul James Michael Tyler, care îl interpreta în celebrul serial pe Gunther, managerul cafenelei, a dezvăluit că are cancer, în fază terminală. Vestea a șocat pe toată iar acum au apărut noi imagini cu el. James a fost surprins într-un scaun cu rotile, alături de soția lui, mai tânără cu 20 de ani. El a fost fotografiat într-o ipostază emoționantă, alături de soția lui, Jennifer, în vârstă de doar 39 de ani.

*EXCLUSIVE* Cancer-battling ‘Friends’ star James Michael Tyler holds hands with his wifeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În imaginile surprinse de papparazzi, cei doi apar pe balcon, în timp ce se bucură de soare. Jennifer stă pe o canapea, în timp ce actorul, care pare palid și poartă o șapcă și ochelari de soare, stă chiar lângă ea într-un scaun cu rotile. Ceea ce a atras atenția tuturor este faptul că cei doi se țin de mână, dovedind iubirea pe care și-o poartă și faptul că actorul este susținut în aceste momente grele prin care trece de iubita lui soție, cei doi încercând să-și creeze cât mai multe amintiri împreună. Multe femei nu știu cum să reacționeze în astfel de situații și nu de puține ori s-a întâmplat ca ele să întoarcă spatele bărbatului iubit și să plece, dar nu este cazul și soției lui James. În ciuda difetenței de vârstă dintre ei, Jennifer este alături de el și face tot ce îi stă în putință ca James să se simtă iubit, fapt pentru care fanii au lăudat -o imediat.

Jennifer Carno și James au preferat să fie foarte discreți și nu au dat detalii despre relația lor, însă primele imagini cu ei au apărut în 2015. Jennifer lucrează tot în industria filmului, făcând parte din departamentele de creație a mai multor filme celebre precum „Pirates Of The Caribbean: At World’s End” sau „ You, Me And Dupree”.

Într-un interviu acordat emisiunii Today, de la NBC, actorul în vârstă de 59 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în septembrie 2018, după un examen medical de rutină. Cancerul s-a răspândit acum la oase și el nu mai poate merge, fiind supus chimioterapiei.

„În cele din urmă, știi, probabil că mă va termina.”, i-a spus el gazdei emisiunii, Craig Melvin.

„ Aveam 56 de ani la acea vreme și au depistat PSA, care este antigen specific prostatei. Era în număr extraordinar de mare, așa că am știut imediat că e ceva în neregulă acolo. Medicul meu m-a sunat și mi-a spus să ne vedem a doua zi, mi-a spus că s-ar putea să am o problemă destul de gravă cu prostata. James Michael Tyler: După ce a ratat un alt test în timpul pandemiei, cancerul s-a răspândit în oase, a dezvăluit el, iar acum se află în stadiul patru. „Cancer în stadiu terminal”, a confirmat actorul.

Tyler a profitat de ocazie pentru a îndemna alți bărbați să facă controale la următoarea întâlnire cu medicul. „Există și alte opțiuni disponibile pentru bărbați, dacă îl depistează înaintea mea”, a spus el.

Citește și:

Prințesa Charlene și Albert de Monaco sărbătoresc 10 ani de căsnicie, dar au o aniversare tristă. Ce se întâmplă cu frumoasa lui soție?

Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu. Cum l-a fotografiat artistul? E talentat de mic