David Bisbal a devenit tătic pentru a treia oară! Celebrul cântăreț latino a făcut anunțul pe contul lui de Instagram și radiază de fericire.

Iubita artistului, Rosanna Zanetti i-a dăruit încă un copil, iar artistul a făcut imediat publică prima imagine cu noul membru al familiei sale: o fetiță.

În imagine, artistul stă pe patul de spital lângă iubita lui, care o ține în brațe pe fiica lor. David Bisbal a dezvăluit și numele micuței, într-un mesaj alăturat fotografiei.

DavidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Suntem foarte fericiți. Bine ai venit pe lume, Bianca Bisbal Zanetti. Atât mama cât și micuța sunt bine”, a scris artistul pe pagina de socializare.

David Bisbal și Rosanna Zanetti au devenit părinții unui băiețel minunat pe nume Matteo, în urmă cu doar un an. Artistul internațional mai are o fiică de zece ani dintr-o relație anterioară.

David Bisbal este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți latino de la ora actuală. Interpretul a intrat în atenția publicului datorită participării la prima ediție a concursului Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul II.

https://www.instagram.com/p/CGyYcdLqUVo/?utm_source=ig_web_copy_link

Cu peste 5 milioane de discuri vândute în Spania și America, David Bisbal a obținut 33 de Discuri de Platină, 17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant.