Actrița Dulce Maria, celebrul pentru rolul ei din telenovela „Rebelde”, a născut, în mare secret, vineri. Actrița și soțul ei, Paco Álvarez, au devenit părinții unei fetițe, cu doar câteva zile înainte ca ea să împlinească vârsta de 35 de ani. .

Vestea că actrița Dulce Maria a născut a fost confirmată de ea prin intermediul unei fotografii publicate pe Instagram, alături de un mesaj emoționant. Mai mult, vedeta a dezvăluit și numele fetiței sale.

„Nu există cuvinte care să poată exprima tot ceea ce simt… mai întâi mulțumiri infinite lui Dumnezeu pentru că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieții, expresia iubirii noastre imense… o experiență care îți transformă viața și o împarte într-un trecut și un viitor și nu știi cât de mult ai putea suporta, dar iubirea te face mai puternic… totul a meritat ca să te pot cunoaște și să te pot avea în brațe, micuța mea luptătoare. Mulțumesc, @pacoalvarez, pentru că ești cel mai bun tată pentru fiica noastră frumoasă care a venit pe lume să ne schimbe viața. Maria Paula, te iubim cu toată ființa noastră. Promit că voi face totul pentru a fi cea mai bună mamă pentru tine”, a transmis Dulce Maria pe Instagram.

„Ai venit să ne umpli zilele cu bucurie, să ne oferi lumină în aceste vremuri. Să ne înveți că viața este minunată și unică și că acesta este o minune departe de înțelegerea noastră. Te-am așteptat cu nerăbdare și poți să fii sigură, micuța mea Maria Paula, că ai venit dintr-o iubire imensă și adevărată.(…). Voi face tot ce pot ca tu să fii fericită și să poți să zâmbești mereu. Voi fi alături de tine mereu și vom deveni mai puternici împreună. Te iubim, mama ta și eu. Multumesc @dulcemaria pentru că ai fost cea mai curajoasă, frumoasă și iubitoare femeie. Bine ai venit, copila mea frumoasă”, a scris și Paco, la scurt timp după nașterea fetiței sale.

A-NASCUT-in-secret-o-fetitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Dulce Maria și soțul ei sunt în culmea fericirii și par extrem de îndrăgostiți. De altfel, vedeta a împlinit pe 6 decembrie vârsta de 35 de ani, iar soțul ei i-a făcut oa devărată declarație de dragoste.

„La mulți ani celei mai frumoase, curajoase și iubitoare femei. Femeia care mi-a schimbat viața și care mă învață în fiecare zi curajul și puterea de a iubi necondiționat, să mă înconjora cu cei care mă iubesc, să lupt pentru visele mele și să aduc lumină în lume. Te iubesc, dragostea mea frumosă @dulcemaria”, i-a transmis Paco soției sale, de ziua ei, pe Instragram, unde a publicat o imagine cu artista.

Dulce Maria formează un cuplu cu producătorul de film Paco Álvarez din 2016. Cei doi s-au căsătorit în 2019, însă la început relația lor nu a fost privită cu ochi buni.

Și asta, pentru că Paco s-a mutat cu Dulce Maria deși acesta nu a divorţase încă de Maria Jose Castillo, mama celor trei copii ai săi.


Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de părinţii cântăreţei, care nu a fost de acord cu idila lor, însă fosta membră a trupei RDB a decis să-şi asume idila pe conturile de socializare, unde, de curând, a urcat o poză cu iubitul ei.

Actrița Dulce Maria a devenit cunoscută în urma apariției în telenovelele Rebelde și RBD – La Familia, bucurându-se la vremea respectivă de un succes incredibil, alături de colegii ei – Anahi, Maite Perroni, Poncho Herrera, Christopher Uckerman și Christian Chavez. Deși au trecut 12 ani de când trupa RBD s-a despărțit, în luna decembrie trupa se va reuni în cadrul unui concert online. Cu câteva luni înainte de a naște, Dulce Maria a declarat că ea nu va putea participa la această reuniune, concentrându-se pe maternitate.

Citește și:

Gina Pistol a făcut cea mai frumoasă declarație despre fetița ei. E mai emoționată ca oricând

Cum a cucerit-o Florin Ristei pe Naomi Hedman? Mărturisirea făcută de britanică