Gal Gadot, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în Wonder Woman, a devenit mămică în mare secret. Ea a publicat prima imagine cu bebelușul, alături de întreaga ei familie.

Frumoasa actriță a născut al treilea copil în secret, tot o fetiță iar în urmă cu câteva ore a făcut publică prima imagine cu familia ei în noua formulă. Gal a dezvăluit și numele micuței, iar fanii s-au topit.

„Familia mea frumoasă. N-aș putea să fiu mai recunoscătoare și mai fericită (și obosită) pentru venirea pe lume a Daniellei. Vă iubesc!”, a scris ea.

A-devenit-mamica-in-mare-secretSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cei cinci s-au fotografiat în timp ce stau toți în pat, iar mezina familiei este ținută în brațe de una dintre surorile ei.

Gal Gadot, în vârstă de 36 de ani, este căsătorită cu Jaron Varsano. Actrița a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil la începutul lunii martie, după apariția ei la gala de decernare a premiilor Globurile de aur. Atunci, vedeta a publicat o fotografie pe rețele de socializare cu titlul „O luăm de la capăt”, în care apare alături de soțul ei și cele două fetițe ale lor, toți având mâinile pe burtica acesteia.

Gal Gadot şi Varsano formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și sunt căsătoriți de 13 ani. Actriţa, care a mai jucat în filme precum cele din seria „Fast and Furious”, va fi văzută anul acesta în „Death on the Nile” a lui Kenneth Branagh şi în „Zack Snyder’s Justice League” şi urmează să facă parte din distribuţia remake-ului „Cleopatra” şi din cea a „Wonder Woman 3”.

„Sună siropos, dar m-am simțit ca Femeia fantastică când am născut. În momentul în care naști, te simți ca un zeu. „Oh, Dumnezeul, am făcut asta! Cel mai bun lucru din lume este să devii mamă și să aduci pe lume o nouă viață”, a spus Gal, într-un interviu mai vechi.