A devenit tătic în mare secret. După patru fete, în sfârșit se poate mândri și cu un băiețel. Celebrul actor Ewan McGregor (50 de ani) a devenit tată a cincea oară.

Ewan McGregor este în culmea fericirii. În sfârșit, i s-a îndeplinit marele vis de a avea un băiețel, care a venit pe lume în mare secret. Actrița Mary Elizabeth Winstead a născut primul băiat al actorului scoțian. Ewan mai are 4 fete, trei cu fosta soție Eve Mevrakis, și o fată adoptată din Mongolia.

Vestea a fost dată pe rețelele sociale de fiica cea mare a actorului, Clara McGregor, care e foarte încântată de faptul că are un frățior.

„Bun venit pe lume, frățioare! Felicitări tatei și lui Mary – acesta este cel mai mare cadou”, a scris tânăra pe Instagram, unde a postat câteva fotografii cu micuțul.

Ewan a devenit cunoscut pentru interpretarea faimosului cavaler Jedi, Obi wan Kenobi in trilogia de tip „prequel” a seriei de succes „Star Wars”, dar și pentru prestația sa din filmul „Îngeri și demoni”. Ewan McGregor a ajuns la al cincilea copil, la vârsta de 50 de ani.

Ewan McGregor (50 de ani) și Mary Winstead (36 de ani) sunt împreună din 2017, când acesta era încă căsătorit. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul Fargo. Actorul s-a îndrăgostit iremediabil de Mary și a decis să-și părăsească familia pentru ea. Starul s-a despărțit de soția lui, Eve Mevrakis, în ianuarie 2018, după 23 de ani de mariaj și trei copii.

***NO WEB UNTIL 0001 GMT 13TH NOV PREMIUM EXCLUSIVE*** Ewan McGregor hand-in-hand with Fargo co-star and new girlfriend Mary Elizabeth Winstead in Hollywood, CA.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fiica cea mare a actorului, Clara, a fost cea mai afectată de divorțul părinților. După anunțul despărțirii lor, Clara a lăsat un comentariu acid sub o poză din 2014 a celei care i-a luat locul mamei ei.

„Cea mai talentată și mai frumoasă femeie de pe Pământ?? O, frate, delirați. Fata e o bucată de gunoi”, a scris Clara. Ulterior, fata a dezvăluit că a greșit vorbind atât de urât de iubita tatălui ei.