În ultima vreme, Claudia Pătrășcanu a tot vorbit despre o nouă relație și o nouă căsătorie, ba chiar a spus că e pregătită să devină din nou mamă, iar copiii ei i-au dat binecuvânatarea. Însă toată lumea credea că pur și simplu e pregătită mental pentru acești pași, nu că s-ar fi întâmplat deja ceva în viața ei.

Cel mai probabil, vedeta a așteptat să se termine divorțul de Gabi Bădălău pentru a da vestea cea mare, aceea că iubește din nou. Între timp, și relația ei, despre care nu știa nimeni, a evoluat. O fotografie postată pe Instagram a șocat însă pe toată lumea. Pe degetul ”potrivit” al cântăreței apare un inel de logodnă, iar mâna ei se află în cea a unui bărbat.

Deocamdată, vedeta îi ascunde identitatea logodnicului ei, dar, cel mai probabil, e doar o chestiune de timp. ”Da sau nu?” scrie pe poză, dar din moment ce inelul e pe deget e limpede și răspunsul ei.

Iată ce turnură neașteptată au luat lucrurile! Toată lumea se aștepta ca Gabi Bădălău să fie cel care să se căsătorească primul, el fiind de ceva vreme într-o relație cu Bianca Drăgușanu. În schimb, se pare că nici Claudia Pătrășcanu nu a pierdut timpul.

Despre logodnicul ei nu se știu prea multe, dar, la un moment dat, tot Gabi Bădălău spunea că Claudia are pe cineva, un bărbat din Constanța, acesta fiind adevăratul motiv pentru care cântăreața nu vrea să se mute în Capitală, astfel încât să poată fi și el aproape de copii. Tot el spunea că s-ar fi oferit să-i cumpere Claudiei o casă în București, cu condiția să se mute aici, dar aceasta ar fi refuzat.

E drept că tot el spunea că bărbatul din viața fostei sale soții ar fi căsătorit, informație care nu poate fi verificată momentan.

”Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța.

Eu nu vreau să o cumpăr (pe Claudia – n. red.), eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei.

Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie, alege-ți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, spunea Gabi Bădălău în toamna anului trecut.

claudia-patrascanu-a-spus-daSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Claudia Pătrășcanu: „Mi-am dat seama că încă mai cred în căsătorie”

Cert este că, iată, a ieșit soarele și pe strada Claudiei. Zilele trecute, aceasta posta pe Instagram un mesaj în care se arăta dispusă să șteargă vechile capitole din viața sa, pentru a o lua de la capăt.

„După o despărțire, după o dezamagire, îți șoptești:«Gata! Mi-a ajuns!» Nu mai vreau să mă îndrăgostesc, nu mai vreau să mă căsătoresc, nu mai vreau nimic complicat. Mi-e bine așa!»

Și îți urmezi planurile, până la un moment dat, când simți pe pielea ta că te vindeci. Și întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou în iubire, într-un nou început. Îți este teamă, dar încerci… și riști… din nou. Pentru că știi, că există două variante: să pierzi sau să câștigi.

Până la urmă, cam asta e în viață. Indiferent de situație. Uneori pierzi, alteori câștigi…însă și când pierzi, parcă ai ceva de câștigat. Câștigi o lecție de viață…care contribuie la formarea ta ca om, la maturizarea ta.

Mi-am dat seama că…încă mai cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată!”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe rețelele de socializare.

Reacția lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost protagoniștii cel mai lung divorț din showbiz-ul românesc. Cei doi au divorțat anul trecut, în octombrie, după patru ani de bătut drumul la tribunal.

Contactat de Click!, Gabi Bădălău a avut o primă reacție privitor la logodna fostei sale soții: „Să fie sănătoasă! Nu vreau să comentez nimic!”.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, mesaj cu subînțeles de Ziua Bărbaților

Citește și:

Corina Chiriac, despre viața de apoi: „Dumnezeu ne-a dat și nouă o viață veșnică. Sunt convinsă că există viață veșnică!”

Lecția învățată de Gabriela Cristea după un divorț și mai multe relații eșuate