Vestea despărțirii Camilei de Shawn a luat prin surprindere pe toată lumea. Și asta, pentru că cei doi păreau foarte fericiți împreună și chiar se mutaseră împreună.

Cei doi au anunțat că se despart în noiembrie, anul trecut, după doi ani de relație. Fanii lor încă speră la o împăcare, mai ales că artiștii au mai fost surprinși împreună și după separare. Însă, Shawn a fost surprins acum alături de altă femeie, iar imaginile au făcut furori pe Instagram.

PREMIUM EXCLUSIVE: Shawn Mendes and Camila Cabello Pack On The PDA on a Date Night in MontrealSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Acesta a fost surprins în brațele yoghinei Hitomi Mochizuki, potrivit Pagesix. Cei doi au fost surprinși de paparazzi săptămâna trecută în Hawaii, în timpul unui ritual șamanic. Ei au tras dintr-o pipă, și-au încrucișat mâinile și s-au privit în ochi minute în șir.

Reprezentatul lui Shawn Mendes nu a dorit să facă niciun comentariu legat de natura relației dintre Shawn și Hitomi.

Camila și Shawn au început o relație, la scurt timp după ce au colaborat pentru melodia „Seniorita”, iar fanii le găsiseră chiar și o poreclă de cuplu celor doi, după modelul Brangelina: Shamila.

De origine din Cojimar, Eastern Havana, Cuba, Camila Cabello are și rădăcini mexicane. La vârsta de 5 ani s-a mutat împreună cu părinții în Miami, Florida, unde s-a înscris la liceu. Totuși, în clasa a noua a renunțat la studii pentru a se dedica în totalitate muzicii. A făcut parte din trupa Fifth Harmony și a cântat pe scene din toată lumea, iar acum își trăiește visul cu ochii, având mare succes ca artistă solo. Camila Cabello s-a remarcat cel mai mult ca voce, personalitate și prezență scenică în girl band-ul Fifth Harmony, așa că distanțarea ei față de fostele colege a fost inevitabilă.

Foto: Profimedia