Iulia Vântur a reușit să-și construiască o carieră în lumea muzicii în India. Ea a lansat pe 22 ianuarie, o nouă melodie, „Main Chala”, o baladă de dragoste pe care românca o cântă împreună cu Guru Randhawa, un indian de succes. Împreună au filmat un videoclip în care apar în rolurile principale nimeni alţii decât Salman Khan şi actriţa Pragya Jaiswal. „O poveste de dragoste vine să-şi lase magia asupra ta”, a scris Iulia Vântur pe Instagram. În doar 24 de ore videoclipul aa avut peste 20 de milioane de vizualizări. Mai mult, frumoasa româncă a fost invitată în emisiunea prezentată de iubitul ei pentru a-și lansa melodia. Mai exact, ea a fost invitată pe scena de la „Big Boss”, un fel de „Big Brother” de la noi, a cântat piesa şi s-a aflat pentru prima oară oficial pe o scenă alături de Salman.

În emisiune, starul de la Bollywood a rugat-o pe Iulia să vorbească despre „Main Chala”, ea a spus că videoclipul îl prezintă pe el şi „o fată superbă”, Pragya, care apoi li s-a alăturat pe scenă. Salman a tachinat-o pe Iulia, care i-a făcut o cerere specială. „ Vă rugăm să dansaţi împreună ”, i-a spus aceasta în indiană şi actorul s-a conformat şi a dansat împreună cu Pragya, dar ulterior a luat-o la dans și pe Iulia.

salman si iuliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mai mult, despre experiența din emisiunea Big Boss, Iulia a vorbit deschis în emisiunea lui Măruță, unde a recunoscut că a avut foarte mari emoții, mai ales pentru că a vorbit în indiană.

„Are multă experiență în domeniu și face bine ce face. Da, e prezentator de vreo 14 ediții. Face o treabă foarte bună, e unul dintre cele mai iubite show-uri din India. Am mers să promovăm cea mai nouă piesă, a mers foarte bine. E o piesă de dragoste pe care am înregistrat-o pentru un film. Salman a auzit-o, i-a plăcut și a zis că vrea să o păstreze pentru un film al lui. Videoclip-ul a fost lansat pentru un film de-al său, apoi am decis să o lansăm ca single.

Am avut emoții foarte mari pentru că nu e limba mea maternă, nu pot să zic că pot să vorbesc cursiv în hindi, dar am făcut față cumva.”, a povestit Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Întrebată de Cătălin, dacă și Salman a avut emoții, pentru că în înregistrare se vede că actorul indian îi pronunță de două ori numele, Iulia a explicat că nu s-a bâlbâit, ci a vrut special să pună accent pe numele ei. Iulia Vântur a mărturisit că acesta a vrut să atragă atenția telespectatorilor pentru că de multe ori se face o confuzie și fanii cred că o cheamă Lulia.

„Din nefericire, multă lume face confuzie între litera I și L. Multă lume crede că numele meu e Lulia, el a insistat pe pronunțarea corectă a numelui meu. El a fost cel care a editat videoclip-ul și a muncit foarte mult la el. Muncește, eu sunt la repetiții, băieții și-au luat o pauză ca să pot să intru în direct. Ne pregătim pentru un turneu în Statele Unite în martie, abia aștept. Promit că în România pentru că sunt oamenii mei de acasă o să fac un preț bun, vin să cânt cu tot dragul.”, a adăugat Iulia, în emisiunea lui Măruță.