Gina Pistol este acum una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi și a fost considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, însă puțini știu că vedeta a avut o copilărie foarte grea.

Acum este o femeie împlinită. Locuiește în lux, într-o casă cu etaj, în Cernica, lângă București, împreună cu Smiley cu care are o fetiță superbă și are tot ce își dorește. Își poate cumpăra singură tot ce-i trece prin cap și merge prin vacanțe exotice, dar viața Ginei Pistol nu a fost mereu așa.

Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” s-a născut la Roșiorii de Vede, iar până la vârsta de 15 ani a locuit la Vârtoapele de Sus, un sătuc micuț din Teleorman. Părinții Ginei Pistol s-au despărțit când aceasta era destul de mică. Mama Ginei Pistol a rămas singură și era nevoită să muncească pentru a face rost de bani. Astfel, ea a crescut la țară, la bunica ei, Dumitra, într-o casă sărăcăcioasă, dar înainte de a împlini 18 ani, a decis să se mute cu mama ei la București, într-un apartament din Ferentari.

Mătușa Ginei a fost cea care a oferit detalii neștiute despre copilăria blondinei, într-un interviu pentru Wowbiz. Casa în care a copilărit iubita lui Smiley este una sărăcăcioasă, cu o grădină imensă care adăpostește păsările și iepurii de care se îngrijește mătușa vedetei și-n prezent.

„Aici își petrecea vacanțele. Până la 15 ani, cel puțin, era nelipsită. Calul, care ei îi plăcea l-am dat pentru că nu mai avea cine să aibă grij de el. Gina se juca aici cu alți doi verișori și cu frățiorul ei mai mic”, a povestit mătușa Ginei Pistol pentru WOWBIZ.

gina mica 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Gina Pistol nu s-a sfiit niciodată să ascundă că s-a născut la țară și că a fost nevoită să muncească încă de mică. În urmă cu ceva timp, ea mărturisea că a lucrat la un magazin cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Frumoasa blondă a mărturisit că destinul a surprins-o, căci lucrurile la care aspira la o vârstă fragedă i s-au îndeplinit. “Mă visam pe scenă, în lumina reflectoarelor, admirată de oameni”.

Gina și-a dorit inițial să devină cântăreață și își însușea acest rol ori de câte ori avea ocazia. ,,Când eram mică susțineam spectacole în fața familiei, interpretând-o pe fie pe Maria Ciobanu, Maria Tănase sau pe Maria Lătărețu. Cântam de mică! Îmi puneam o floare după ureche și îmi imaginam că sunt pe scenă, iar toți cei dragi mă aplaudau, spre încântarea mea. Acum nu cânt, dar iată că sunt pe scenă în lumina reflectoarelor”.

Deși a luat și lecții de canto, Gina nu a urmat o carieră în domeniu, însă muzica și-a păstrat un loc binemeritat printre pasiunile sale: „Deși nu am tehnică, mă ajută foarte mult că am ureche muzicală. Îmi place să cânt în continuare”.

Mai mult, blondina pare că se află în cel mai fericit moment din viața ei, pentru că în sfârșit are tot ce și-a dorit. O familie, o casă cu curte mare, și mai ales a devenit mamă. În luna martie, ea a adus-o pe lume pe micuța Josephine, deși medicii i-au spus că nu va putea să devină mamă vreodată.

”O familie mare… O casă, o grădină cu flori şi mulţi copaci, o pisică care să-mi stea în poală şi să toarcă, o lume mai bună pentru copiii mei şi un soţ cu care să împart toate astea”, declara Gina Pistol despre cel mai mare vis al său.