A vrut mai întâi să devină Bărbatul Ken, după care a decis că se simte mai bine dacă este Păpușa Barbie, Rodrigo Alves se recomandă acum ca Jessica Alves și are milioane de fani în toate colțurile lumii, în ciuda criticilor pe care le-a primit de-a lungul anilor. După ce a făcut operația de schimbare de sex și numeroase tratamente, Jessica a făcut și o operație de micșorare a stomacului și a ținut dietă pentru a dobândi o siluetă de invidiat și acum a pozat topless pentru a le dovedi tuturor că s-a transformat într-adevăr într-o bombă sexy, fiind foarte mulțumită de rezultatul obținut.

Brazilianul, sau mai bine zis brazilianca, a realizat ședință foto în care apare topless și în lenjerie intimă, pentru a le demonstra tuturor că arată mai bine ca oricând și că toate intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut au avut un efect pozitiv.

*EXCLUSIVE* Brazilian-British television personality Jessica Alves puts on a busty display as the blonde bombshell showed off her voluptuous curves in a sexy photoshoot.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mai mult, Jessica vrea să facă o nouă intervenție chirurgicală. Mai exact, fosta concurentă de la Celebrity Big Brother a dezvăluit recent că ia în considerare o operație de feminizare a vocii, după ce a fost supusă unei operații de schimbare a sexului la începutul anului 2021, după ce a devenit public transgender în 2020.

Vrea să-și facă o operație pentru subțierea vocii„Cred că este singurul lucru care dezvăluie faptul că sunt transgender. Corpul meu și aspectul meu sunt foarte feminine, dar când un tip vorbește cu mine la un bar sau la o sală de sport, a treia întrebare este: Ești trans? Spun, „da sunt”, apoi tipul pleacă. Este foarte frustrant”, a spus Jessica.

„De asemenea, când răspund la telefon, oamenii se referă la mine folosind pronume masculin și asta se simte ca un cuțit în inima mea”, a mai spus aceasta.

Ea a explicat că merge la terapie pentru a-și șterge din minte imaginile cu ea cum arăta înainte: „Când visez, uneori, mă văd pe mine ca înainte și imaginea mea anterioară îmi provoacă disconfort și stres, nu pot să văd imagini cumine cum arătam înainte sau să mă uit la un videoclip cu mine fără să mă enervez și să mă agit. Terapia ajută la ștergerea imaginii, dar nu a experiențelor și a momentelor pe care le-am trăit ca Rodrigo Alves”.

Jessica a cheltuit peste 700.000 de lire ca să arate perfect, ba chiar vrea să devină și mamă.

Rodrigo, alias Jessica, a devenit celebru mai ales după numeroasele transformări radicale prin care a trecut, cu ajutorul operațiilor estetice. Inițial, a fost un bărbat numit Rodrigo, care a decis într-o bună zi că își dorește să semene cât mai mult cu Ken, partenerul celebrei păpușe Barbie. Ca să își vadă visul devenit realitate, bărbatul din Brazilia a suferit 75 de intervenții estetice și s-a supus unor proceduri dificile, totul pentru a ajunge la fizicul dorit. Deși mulți l-au considerat „nebun”, se pare că dorința sa de-a arăta precum bărbatul Ken s-a născut dintr-o traumă suferită în copilărie, atunci când copiii din jur râdeau de Rodrigo pentru faptul că are nasul mare, niște kilograme în plus sau pieptul precum cel al unei fete. Victimă a fenomenului de bullying, brazilianul și-a propus să transforme coșmarul din trecut într-un vis frumos al prezentului, devenind astfel bărbatul Ken. În scurt timp, acesta a ajuns cunoscut în toată lumea, povestea sa ajungând subiect de presă în numeroase țări.

Moștenire uriașă primită de la bunici

Doar că, după un timp, Rodrigo și-a schimbat părerea și a apelat din nou la ajutorul medicilor, ca să devină femeie și astfel, după alte intervenții ce au costat sume uriașe de bani, brazilianul s-a transformat în Jessica Alves, o blondă cu forme pline.

În urmă cu câteva luni, aceasta și-a făcut o operație de mărire a bustului, dar a declarat pentru presă faptul că nu este mulțumită de modul în care arată, fiindcă numeroasele tratament pe bază de hormoni femini, necesari transformării sale din bărbat în femeie, au făcut-o să se îngrașe extrem de mult.

Iată totuși că timpul a trecut și Jessica Alves a reușit să slăbească 25 de kilograme, ajungând astfel la o siluetă de care este mult mai mulțumită decât era în trecut. La un moment dat, aceasta avea 102 kilograme. Acum Jessica face bani frumoși pozând pentru sie-urile pentru adulți.

Mulți s-au întrebat de unde a avut Jessica atâția bani pentru a-și permite astfel de operații costisitoare. Însă, în 2018, averea sa era estimată deja la peste 30 de milioane de lire sterline, pe care spune ea le-a făcut din afaceri imobiliare. A lucrat ca steward și deține case în Londra și Marbella, Spania. Mai mult, pimește lunar o sumă uriașă din moștenirea primită de la bunicii lui, niște proprietăți în Pueto Banus, Nueva Andalucia, în Spania, pe care le închiriază turiștilor

Foto: profimedia