Vestea că cele două vor pleca într-o vizită în Chester, în 14 mai, pentru a inaugura un pod, un muzeu și un teatru, a fost confirmată deja de Palatul Buckingham, după ce deja apăruse în presă. Însă asta nu e tot. Drumul de circa 4 ore va fi făcut cu trenul reginei, unul în care puțini reprezentanți ai familiei regale au avut onoarea de a urca.

Prințul Harry și Kate Middleton nu au pus piciorul în trenul regal

Până acum, regina i-a invitat în trenul ei personal doar pe soțul ei, prințul Philip, pe fiul ei Charles și pe soția lui, Camilla. Se bănuiește că și prințul William l-ar fi folosit în 2003, de ziua lui. Însă prințul Harry sau Kate Middleton nici nu au pus piciorul în el.

Trenul regal a fost construit în 1842 pentru regina Victoria, ea fiind primul monarh care a ales să meargă cu trenul în vizitele oficiale. Anul trecut, trenul nu a fost folosit de regină decât de 14 ori. Monarhul în vârstă de 92 de ani îl folosește pentru călătoriile în țară, considerându-l o alternativă mai confortabilă de a călători.

Luxul, la el acasă

Așa cum era de așteptat, trenul este unul luxos, chiar opulent, având o baie imensă, o zonă de luat masa cu 12 locuri, o cameră pentru fumat  și mai multe dormitoare.

În prezent, Meghan Markle este în luna de miere cu prințul Harry, într-o stațiune de lux din Canada. Sâmbătă, toată lumea așteaptă să îi vadă în balconul Palatului Buckingham. În această zi va fi sărbătorită ziua de naștere a reginei cu o paradă.

În plus, britanicii vor avea ocazia să îi vadă din nou pe prințul George și pe prințesa Charlotte. Prințul George chiar ar putea să participe la paradă, mergând cu trăsura, așa cum a făcut și tatăl său, prințul William, când era de vârsta lui.

Foto: Hepta

Citește și: