Iubită și contestată, în același timp, de fanii emisiunii, concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a dat tot timpul dovadă că e o luptătoare și a depășit pas cu pas toate probele competiției, fără a intra în conflict cu cineva. Și, spre surprindera multora care nu îi dădeau nicio șansă, Narcisa a demonstrat că și o femeie poate câștiga în sfârșit, după 8 sezoane, marele premiu al competiției Chefi la cuțite.

Ce vrea să facă cu banii Narcisa Birjaru

Întrebată ce vrea să facă cu cei 30.000 de euro, Narcisa Birjaru a declarat pentru Antena1: „Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”.

În același timp, Narcisa Birjaru s-a declarat încântată de notorietatea pe care a câștigat-o odată cu participarea la acest concurs: „Mă recunosc oamenii pe stradă și foarte mulți dintre ei îmi scriu mesaje pe conturile mele de social media. Mă susțin, mă încurajează și sunt alături de mine. Mă bucură mult fiecare mesaj și încerc, pe cât posibil, să răspund tuturor”.

Citește și: Reacția dură a lui Ștefan Borleanu, imediat după anunțarea câștigătorului Chefi la cuțite. Preferatul publicului dă cărțile pe față!

Reacția soțului Narcisei Birjaru, după ce aceasta a câștigat show-ul Chefi la cuțite: “Te iubesc, mândria mea”