Primele informații din raportul medico-legal în cazul morții artistului Nosfe au fost făcute publice. Potrivit Realitatea.net, autopsia a confirmat că rapperul a suferit un infarct la doar 37 de ani. Urmează ca medicii legiști să întocmească și un raport toxicologic, pentru a afla dacă acesta consumase sau nu substanțe interzise în acea noapte.

Sicriul cu cu trupul neînsuflețit al lui Nosfe a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii din Dumbrăveni, iar azi, 18 octombrie, va avea loc înmormântarea artistului.

Nosfe a murit duminică, 16 octombrie. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Trupa Şatra B.E.N.Z a anunţat, duminică, decesul lui NOSFE, pe numele lui adevărat Darius Vlad Crețan. Artistului i s-a făcut rău în locuinţă, fiind găsit de soţie. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la faţa  locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, a transmis, duminică seară, IPJ Ilfov. 

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Citește și: Reacțiile artiștilor după moartea rapperului Nosfe. Smiley, Speak, Ruby, în stare de șoc: „Nu pot să procesez, nu vreau să accept”

Citește și: De ce ar fi murit rapperul Nosfe. Mesajul colegilor din trupa Șatra Benz și comunicatul oficial al poliției. „Nu s-a sinucis, nu a murit în somn”

Citește și: Soția lui Nosfe, mesaj sfâșietor după moartea artistului. Cei doi au fost împreună la „Chefi la cuțite”

Citește și: Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, a murit la vârsta de 37 de ani