A devenit celebră în 2002 cu trupa britanică Girls Aloud, dar viața o pune la grea încercare. Frumoasa artistă Sarah Harding a anunțat în decembrie că suferă de cancer în stare terminală și s-ar putea să nu mai prindă Crăciunul următor, dar fanii nu mai știu nimic de ea de luni bune.

Deși medicii i-au mai dat doar câteva luni de trăit, artista luptă cu boala din răsputeri și încearcă orice tratament în speranța că își va salva viața, acesta fiind motivul pentru care Sarah a dispărut de pe rețelele de socializare.

Sarah Harding a aflat că are cancer la sân în vara anului trecut. În ciuda faptului că a urmat un tratament intens și a făcut o mastectomie, cancerul i s-a răspândit în corp. Medicii i-au dat vestea tristă în luna decembrie, anul trecut, că ar putea fi ultimul Crăciun din viața ei. Și asta după ce i-au apărut tumori și pe creier, și la plămâni și cancerul i s-a răspândit și la coloană, fiind în stare terminală. În luna martie și-a publicat o carte despre lupta ei cu boala, „Hear Me Out”, precizând că va trăi și se va bucura de fiecare secundă din viața ei, dar apoi a dispărut de pe rețelele de socializare. Fosta ei colegă de trupă, Kimberley Walsh, a făcut acum noi dezvăluiri despre frumoasa artistă.

sarah-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Anunțul făcut de o îndrăgită artistă: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Diagnosticul cumplit pe care l-a primit

Kimberley a devenit mamă pentru a treia oară, a adus pe lume un băiețel pe nume Nate și a acordat primul interviu pentru revista OK!, unde a vorbit și despre colega ei din trupa Girls Aloud, dând detalii sfâșietoare despre starea artistei.

Citește și: Cum au reacționat colegele de trupă după ce artista a anunțat că are cancer în fază terminală: „M-am pierdut și am izbucnit în lacrimi”

Ea a mărturisit că este alături de Sarah, în lupta ei de a învinge boala și e foarte mândră de ea că în momente atât de grele pentru ea și-a publicat cartea cu care va inspira și alți oameni.

„Ea chiar este o supereroină pentru că poate să facă față momentelor grele prin care trece și chiar să reușească să-și lanseze și cartea. Sunt alături de ea cu absolut tot ce are nevoie și ea știa asta, e foarte important să știi că ești susținută și iubită. Și acesta este cel mai important lucru pentru mine acum. Sunt concentrată să fiu lângă ea în astfel de momente”, a spus Kim.

Ea mărturisit că celălalte coelge de trupe, Cheryl și Nicola Roberts au venit să-l cunoască pe micuț, iar Nadine Coyle urmează să vină împreună cu fetița ei, însă Sarah e prea slăbită să facă acest lucru și i-a trimis doar un buchet spectaculos cu flori.

„Sarah, în mod evident, nu se poate da jos din pat, în acest moment, dar mi-a trimis un buchet de flori minunat și ne-am scris mesaje. I-am trimis o grămadă de poze”, a mărturisit Kim.

Citește și: Își pregătește propria înmormântare la doar 39 de ani. Mărturisirea tristă făcută de artistă

Sarah Harding a devenit celebră în 2002

Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din interpretele Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts.

De-a lungul carierei muzicale, cele cinci au lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara Marea Britanie. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

Citește și:

Au mers în fața altarului după 18 ani de relație. „Nu ne-am anunțat familia că ne-am căsătorit…”

Cum a fost la ziua lui Ilie Năstase și ce cadou i-a făcut Ioana. Ce își dorește fostul tenismen pentru acest an