Jennifer Love Hewitt a devenit cunoscută pentru rolurile ei din seriale de succes în „Mesaje de dincolo” sau „The Client List”, dar și filme ca „ I Know What You Did Last Summer”. Dacă până nu de mult atrăgea toate privirile când apărea pe covorul roșu, aceasta s-a schimbat acum radical. Ea a fost suprinsă de paparazzi nemachiată, în curtea casei sale în timp ce dădea o petrecere.

profimedia-0098779169SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Dacă până acum actrița și-a obșnuit fanii cu apariții elegante, imaginea lui Jennifer, mama a doi copii,  este acum departe de cea a unui star de la Hollywood. Îmbrăcată într-o pereche de blugi și o bluză înflorată, acestea nu ascundeau faptul că aceasta a pierdut lupta cu kilogramele.

Jennifer Love Hewitt s-a retras din lumina reflectoarelor

După ce a devenit mamă a doua oară, ea a decis să se retragă pentru o perioadă scurtă din lumina reflectoarelor până în 2018. În prezent, joacă în serialul TV „9-1-1”.

Actrița și soțul ei, Brian Hallisay, s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul „The Client List”. Ei s-au căsătorit în mare secret un an mai târziu, în 2013, iar după cinci zile, pe 26 noiembrie, a venit pe lume primul lor copil, o fetiță, pe nume Autumn Hallisay. În iunie 2015, familia lor s-a mărit și cu un băiețel, pe nume Atticus.

Citește și:

Fanii o atacă fără milă pe Andreea Bănică: ”Ochii sunt frumoși, dar buzele oribile!”

Cele mai recente imagini cu Gina Pistol au surprins pe toată lumea. Cum s-a pozat vedeta