A devenit celebru la vârsta de doar 10 ani când a început să joace în serialul de succes „Doi bărbați și jumătate”, alături de Charlie Sheen, dar acum la 27 de ani a devenit de nerecunoscut.

Pe Angus T Jones îl vedem mereu la televizor, în serialul „Doi bărbați și jumătate”, în care joacă rolul lui Jake Harper. L-am văzut crescând pe micul ecran și uimea de fiecare dată pentru că deși anii treceau rămânea neschimbat și își păstra trăsăturile din copilărie. Însă, se pare că pandemia l-a dat peste cap și la 27 de ani a devenit de nerecunoscut.

Acesta s-a schimbat acum radical, iar cele mai recente imagini cu el i-au uimit pe fani. Actorul a fost surprins de paparazzi, la o plimbare în picioarele goale pe străzile din Los Angeles. Acesta purta un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți. Mai mult, Angus a pierdut lupta cu kilogramele. El a adoptat un aspect neîngrijit, având chipul nebărbierit cu barbă lungă și neîngirjită, fes pe cap și ochelari de vedere.

Reclusive former child star Angus T Jones is unrecognizable from his Two and a Half Men days as he strolls around LA barefoot and sporting a thick bushy beard.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După ce a petrecut 10 ani pe platourile de filmare de la „Doi bărbați și jumătate”, el a renunțat la serialul care l-a făcut celebru după ce s-a convertit la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Ulterior, Angus ar fi declarat unui grup creștin, că oamenii ar trebui să „nu mai urmărească” serialul, pentru că „le umple capul cu mizerii” și a refuzat să mai vină la filmări. Actorul a făcut parte din distribuția serialului în perioada 2003-2013 și era plătit cu 350.000 de dolari per episod, fiind unul dintre cei mai bine plătiți actori.

„Nu poți fi o persoană cu adevărat temătoare de Dumnezeu și să fii într-o astfel de emisiune de televiziune. Eu unul nu pot. Nu mă simt bine cu ceea ce învăț, ce spune Biblia și să joc în serialul acela.”, a declarat Angus, în 2013, într-un interviu pentru producătorul de film Christopher Hudson.

După retragerea din „Doi bărbați și jumătate”, Angus a încercat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Angus a început să joace în filme de la vârsta de 5 ani, după ce, în 1999, a luat castingul pentru filmul „Simpatico”, unde a jucat alături de Sharon Stone și Nick Nolte. Ulterior, a jucat în roluri minore până a ajuns în serialul „Doi bărbați și jumătate”, care l-a făcut celebru. Seria s-a bucurat de un succes uriaș și, în prezent, este difuzată în reluare pe multe posturi TV.

Foto: Profimedia

Citește și:

Prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene tot mai aproape de divorț. Cu cine a fost surprins la un bal?

E însărcinată în aproape 7 luni, însă burtica nu i se vede deloc. Câte kilograme a luat în sarcină Roxana Vancea