Tânăra de 29 de ani are la fel de multe apariții în reviste ca orice alt fotomodel celebru, precum Gigi Hadid sau Adriana Lima, iar câștigurile sunt tot pe măsură, fiind plătită luna cu sute de mii de dolari.

Deși nimeni nu credea că așa ceva este posibil, Ashley a doborât multe bariere când vine vorba de siluetă și bărbații se topesc după formele ei. Mai mult, ea a devenit cel mai cunoscut fotomodel plus size din lume, reușind să pozeze chiar și în celebra revistă Sport Illustrated, în care au pozat cele mai frumoase femei din toate timpurile.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Lucrează ca fotomodel de la 12 ani

Vedeta cucerește însă și prin atitudine, fiind vizibil că se simte bine în pielea ei. „Forme, celulită,  și toate astea… Iubesc fiecare parte din mine. Îmi iubesc corpul și nu mă rușinez de câteva umflături, gropițe sau de celulită”, declară Ashley.

Ashley a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru femei din toate lumea, pe care le învață că este foarte important să te iubești așa cum ești și să te simți bine în corpul tău. Ea a dezvăluit că mama ei a învățat-o că frumusețea adevărată vine din interior.

Citește și: Cornel Palade are o fiică superbă. Pe cât e de frumoasă, pe atât e de talentată și a făcut senzație pe scena X Factor. Iată dieta cu care a slăbit 40 de kilograme

Își iubește fiecare parte din corp

Tânăra avea doar 12 ani când a fost remarcată într-un mall de un reprezentant al unei agenții de fotomodele, iar la 13 ani semna contract cu una dintre cele mai de succes agenții din lume. A început să călătorească în întreaga lume pentru diferite campanii publicitare. La 17 ani s-a mutat la New York și a  început să lucreze full-time ca model plus-size. „În Nebraska eram cunoscută ca fotomodelul gras, fata care era drăguță pentru o fată grasă”, a povestit ea. Însă, în timp ce se săturase să le repete oameniilor că este fotomodel plus size, a realizat că oricum nu există corp perfect.

„Nu voi fi niciodată perfectă pentru o industrie care definește perfecțiunea din exterior, dar e ok. (…) Eu îmi iubesc fiecare parte din corpul meu”, a mai spus Ashley. Și are de ce, formele ei nu doar că au făcut-o celebră, ci și milionară, tânăra având deja o avere estimată la un milion de  dolari american.

Citește și: