E filantrop, e preocupat de cauze sociale, iar părinții lui dețin un orfelinat. Are două fete și un băiat, care nu e al lui, dar pe care îl iubește ca și cum ar fi. De câțiva ani buni, Codin Maticiuc (43 de ani) s-a lăsat descoperit și altfel și a reușit să câștige și mai multă simpatie, susținere și notorietate.

Ipostaza pe care oamenii de pe Internet o adoră se pare că este aceea de familist, iar asta pentru că Maticiuc are două fete delicioase, Smaranda fiind un izvor de inteligență și de replici savuroase, iar Ilinca, o mogâldeață adorabilă de nici doi anișori.

Copiii lui Codin și ai Anei sunt născuți toți în zile speciale: Mario Dan e născut pe 09.09.2010, Smaranda, pe 04.04.2019, iar Ilinca a venit pe lume pe 10.10.2022.

codin-maticiuc-vacanta-familie-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Codin Maticiuc, vacanță cu toată familia, pe barcă, în Grecia

Codin tocmai a anunțat că zilele acestea va face exces de postări cu fetele lui, pentru că a plecat în vacanță, cu barca, alături de toată familia. „10 poze. 9 persoane. 1 familie, 1 barcă, 1 vacanță”, a scris el, pe Instagram, prima oprire fiind pitoreasca insulă Symi din Grecia. Printre cele nouă persoane se numără: el cu soția lui, Ana Pandeli (35 de ani), cei trei copii, Smaranda, Ilinca și Mario Dan, părinții lui Codin, Ion și Smaranda Maticiuc, și soacra lui, simpatica Paula Pandeli, mamă florăreasă a Anei.

codin-maticiuc-familie-grecia-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 9 / 15

Toată lumea a apreciat înțelegerea și comunicarea dintre cele două bunici, care se bucură de timpul petrecut cu nepoții. Internauții au lăudat inițiativa lui Codin, de a reuni familia într-o astfel de vacanță, iar Smaranda ține un fel de jurnal al răsfățului: „Bună ziua, suntem aici, eu cu familia mea, pe barcă. Suntem la ora de mâncat. Tocmai ce am mâncat acum, dar a trecut ceva timp, deci mâncăm iar”.

Bunicul Ion Maticiuc este mult mai discret decât fiul său, dar Codin este cel care publică imagini inedite cu seniorul familiei, pe Instagram. Diplomat de carieră (fost director adjunct în Cadrul Ministerului Afacerilor Externe), filantrop și afacerist, Ion Maticiuc este un bunic „cool”, topit după nepoții lui. Mama lui Codin, Smaranda Maticiuc, este arhitect și fondatoarea Fundației Metropolis.

Citește și: Codin Maticiuc, gest emoționant pentru soacra lui florăreasă. Cum a filmat-o pe mama Anei Pandeli

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Codin Maticiuc și soția lui. Ana Pandeli a renunțat la tot pentru copii. „Ea se ocupă doar cu asta. 24 de ore din 24. E obsedată, e  dedicată”

Citește și: Codin Maticiuc și-a botezat fiica cea mică în biserica ridicată de tatăl lui: „Botezul fetiței mele și minunea din Titan”

Citește și: Codin Maticiuc, năucit de fiica lui de 4 ani. „Smaranda, monolog în fața ușii încuiate de la baie: «Drumul spre camera părinților mei nu există…»”

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!