Starul a fost surprins de paparazzi pentru prima dată alături de noua sa cucerire, Noor Alfallah, o producătoare de film, cu 52 de ani mai tânără, în Paris. Jagger se află în Franța în cadrul turneului „No Filter”, dar a profitat de ocazie și și-a scos noua cuceriri la întâlniri romantice în „orașul iubirii”. Cei doi se pare că s-au cunoscut printr-un prieten comun de la  Hollywood, Brett Ratner.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Potrivit Daily Mail, Mick s-ar fi întâlnit prima dată cu frumoasa brunetă într-un apartament privat din suburbiile Parisului, în urmă cu două săptămâni, un șofer conducând-o apoi pe tânără înapoi la hotelul său a doua zi.

Citește și: Un actor celebru a recunoscut că este homosexual! Motivul care l-a determinat să facă această dezvăluire

 

Mick Jagger are opt copii

Alfallah a mers la unul din cele trei concerte susținute de Mick Jagger, iar apoi l-a însoțit pe artist la o cină privată, la restaurantul „La Stresa”, iar în altă seară a petrecut cu el și cu întreaga formație la Caviar Kaspia.

Toată lumea credă că Jagger este singură după ce s-a despărțit de Melania Hamrick, care i-a adus pe lume al optulea copil, cel mai mic copil al său, Deveraux, în vârstă de 10 luni, însă se pare că el nu are deloc timp de pierdut.

„Mick are încă farmecul său legendar,dar  chiar și trupa lui  a fost surprinsă să vadă o persoană atât de tânără și de frumoasă ca Noor venind să-l vadă la Paris. Sunt amândoi singuri și par să se distreze împreună. Așa că lăsați-i în pace să își vadă de relație „, a declarat o sursă pentru the Sun.

Citește și: