Helen a făcut senzație pe covorul roșu de la prestigiosul Festival de Film. Ea a apărut într-o  rochie lungă, ce-i punea în evidență silueta, și o schimbare de look îndrăzneață. Tunsă scurt, actrița și-a vopsit părul într-o culoare roz-pal, care o prinde de minune.

Celebra actriță a participat la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film Internațional de la Cannes,  pentru  premiera peliculei „The best years of life”. Ea a stălucit într-o rochie semnată de Elie Saab, de culoare roz-auriu, cu trenă și un decolteu still „bardot”.

Mirren a stralucit intr-o rochie roz-aurieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Monica Bellucci e la fel de frumoasa ca la 20 de ani

Helen Mirren a mărturisit pentru tabloidul britanic Daily Mirror că este mare fan al emisiunii America’s Next Top Model și de aici i-a venit ideea să-și facă părul roz.

„Sunt obsedată de America’s Top Model . Am văzut o fată care avea părul roz și mi-am dat seama că iese repede din păr. Acum era cu părul roz, iar cinci zile mai târziu era complet altfel. Mi s-a părut atât de cool! Mi-am zis că trebuie să încerc și eu asta”, a mărturisit actrița.

Și Monica Bellucci a atras privirile la Cannes, la premiera acestui film. Frumoasa actriță italiană, în vârstă de 54 de ani,  a apărut într-o salopetă neagră, ce-i sublinia silueta fără cusur. Actrița este la feld e frumoasa ca la 20 de ani.

Citește și: