Celebru actor de dilme de acțiune s-a despărțit cu mare scandal de soția sa, jurnalista Maria Schriver, în 2011, când s-a aflat că el mai are un băiat de 14 ani, cu menajera familiei, Mildred Patricia ‘Patty’ Baena. Deși cei doi nu au semnat nici acum, după șapte ani, actele de divorț, Arnold și-a văzut mai departe de viață și a  început o relație cu o blondă superbă. Acesta se afișează în ultima vreme tot mai des alături Heather Milligan, în vârstă de 43 de ani,de profesie terapeut.

Arnold Schwarzenegger are iubită cu 30 de ani mai tânără. Cine este blonda care i-a cucerit inimaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Citește și: Cristina Şişcanu a fost criticată aspru. O imagine i-a înfuritat la culme pe fanii ei: „E penibil și exagerezi”

Arnold și Heather Milligan formează un cuplu din 2015

 

În mod surprinzător, se pare că cei doi formează un cuplu din iulie 2015, însă și-au ținut relația ascunsă până acum, sperând că se va termina divorțul actorului, însă fără succes. Fapt pentru care Arnold și Heather au început recent să se afișeze împreună la diverse evenimente și chiar au fost surprinși de paparazzi, în timp ce ieșeau să ia masa în oraș. De fiecare dată, ei sunt numai un zâmbet și par să se potrivească de minune.

Citește și: