Dovadă de curaj din partea câtorva vedete autohtone, care s-au afișat pe Instagram fără strop de machiaj, dar și fără să-și mai treacă pozele prin filtrele de editare. Am strâns cele mai recente imagini din social media și le spunem autoarelor un mare bravo pentru sinceritate și pentru că s-au afișat naturale și vulnerabile, pe o platformă care promovează perfecțiunea dusă la exagerare.

7 vedete fără machiaj și fără filtre

Într-un video publicat pe Instagram, actrița Diana Dumitrescu (39 de ani) s-a demachiat complet, pentru a le arăta urmăritorilor care e rutina ei de îngrijire a tenului. Solista Andreea Bănică (44 de ani) s-a lăsat filmată în timpul unui tratament de înfrumusețare și a avut și un mesaj categoric pentru cârcotașele care au avut ceva de comentat.

„În toamnă postam un reel cu un machiaj care a avut mare succes, nu din cauza machiajului, ci datorită faptului ca v-am expus tenul meu imperfect, încercănat, pătat de la soare, neuniform, cu pistrui și cuperoză. Am văzut că am stârnit toate tipurile de femei perfecte, imperfecte! Nu suntem perfecte, dar să trecem peste! Am fost la dermatolog pentru a găsi soluția bună pentru tenul meu și a avea grijă să arăt tânăra, fresh și cu cât mai puține riduri. Am facut tratament cu 3 tipuri de lasere într-o zi”, explică Andreea Bănică, pe Instagram.

diana-dumitrescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Oana Roman, Laura Cosoi, Adela Popescu, Iulia Albu (41 de ani), Denisa Fîlcea s-au expus și ele sută la sută naturale, fie din vacanțe, fie în timp ce își filmau rutina zilnică de îngrijire. „Zici că ai 16 ani”, i-a spus un internaut Iuliei Albu.

„Aproape 47 de ani. Fără filtre, fără machiaj! Asta sunt. Tenul meu e așa datorită unei bune moșteniri genetice, dar și pentru că folosesc creme bune și fac tratamente cosmetice de top, practic cele mai bune din lume, și pe care vi le recomand”, a explicat Oana Roman pe Instagram.

Diana Dumitrescu, Oana Roman și Iulia Albu, cu și fără machiaj. Fotografii: INSTAGRAM

Cele mai folosite aplicații de înfrumusețare

Și dacă vi se pare că toate vedetele au început să semene între ele, acest fapt se datorează popularei aplicații FaceApp, descărcată de peste 100 de milioane de utilizatori numai pe Android. Aceasta are și o opțiune contracost, care conține mult mai multe filtre și care pot să te trasforme într-o păpușă de porțelan.

FaceApp, a fost creată de o companie din Rusia şi a fost lansată în ianuarie 2017, iar versiunea cu plată costă 18,99 lei lunar sau 94,99 lei pe an. FaceApp nu e însă singura aplicaţie care îți face chipul perfect. VSCO, Snapseed, FaceTune sunt doar câteva dintre cele mai folosite. Inclusiv Instagram are o mulţime de filtre de beauty, așa că plaja e largă.

Citește și: Adevărata față a Oanei Roman: „Asta sunt! Aproape 47 de ani, fără filtre, fără machiaj”. Incredibil ce mesaje i-au lăsat internauții

Citește și: Ramona Olaru, momentul adevărului: „Asta sunt eu, adevărata Ramona. Fără machiaj, fără filtre”

Citește și: Atenție, imagini reale! Cum arată vedetele fără machiaj și fără filtre. Pe unele chiar nu le recunoști ușor

Citește și: Andra a pozat fără niciun pic de machiaj! Cum o vede Cătălin Măruță zi de zi