Anastasia Lazariuc a vorbit despre silueta ei, pe care și-o păstrează încă din tinerețe,  dar și despre ce anume a făcut să arate atât de bine tot timpul. Celebra artistă susține că o ajută foarte mult genele, pe care le-a moștenit de la mama ei, dar și câteva trucuri pe care le-a furat de la cea care i-a dat viață.

„Fiecare femeie este înzestrată cu frumusețe de la Dumnezeu, dar depinde și de noi și de baza genetică. Dumnezeu ne-a creat pe toți atât de diferit încât degeaba încerc eu să dau sfaturi cuiva sau cineva mie, pentru că noi trebuie să ne cunoaștem corpul și să ne dăm seama ce e bine și ce nu. Pentru mine un exemplu foarte bun a fost mama mea. De fapt, la noi în familie nu e nimeni gras, iar mama…Am furat foarte multe trucuri de la ea și abia când am crescut mi-am dat seama câtă înțelepciune avea o femeie de la țară, simplă. Eu nu știu când mama mea dormea. Eu nu știu când se culca. Eu când mă trezeam, ea era în picioare și făcea ceva, eu mă culcam, ea ultima mergea la culcare. Era foarte activă”, a declarat Anastasia la „Vorbește lumea”.

Citește și:  Lady Gaga gravidă? ”Da, sunt însărcinată cu…”

Mama ei a învățat-o să fie activă

„Mama ne trezea devreme. Ne spunea cine se trezește devreme, departe ajunge, dar avea dreptate. Ne spunea soarele s-a trezit, trebuie să ne trezim și noi, când merge soarele la culcare, mergem și noi”, își mai amintește Anastasia Lazariuc.

Artista a mărturisit că nu a mâncat niciodată trei feluri de mâncare la o masă, pentru că nu e bine să amesteci alimentele. În plus, ea a recunoscut că are o slăbiciune pentru…mămăligă, pe care o prepară destul de des și care a ajutat-o de-a lungul anilor să își mențină silueta.

„Îmi place foarte mult mămăliga și este și foarte sănătoasă.(…) Una-două când nu prea am mâncare sau  vin din turnee. Ce să fac de mâncare? Fac repede o mămăligă, se face în cinci minute, și mai pun ce-o fi acolo pe lângă ea”, recunoaște artista.

Anastasia Lazariuc nu mănâncă niciodată trei feluri de mâncare la o masă

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc” a povestit Anastasia Lazariuc.

Artista susține că a ajutat-o foarte mult în viață ceea ce a învățat de la mama ei, care i-a fost un exemplu foarte bun, dar și faptul că a crescut într-o familie iubitoare și calmă, în care nu se făcea niciun fel de exces.

Când vrea să slăbească ține post

„Am fost șase copii la părinți, trei băieți și trei fete. Părinții mei au  avut 11 copii din care 5 s-au pierdut. Părinții mei au fost ca Romeo și Julieta. Se iubeau foarte mult. (…) Am crescut într-o familie foarte calmă, în care mama cu tata se iubeau, se pupau de față cu noi”, a dezvăluit artista.

 

Artista a mai spus că nu a ținut niciodată o dietă, însă de câte ori i se pare că a pus un pic pe ea, recurge la un truc inedit pe care l-a învățat de la mama ei. Mai exact, ea ține câteva zile post, renunțând complet la carne, lactate, ouă și unt. „Dietă nu am ținut niciodata. Post, da. Așa m-a învățat mama. Eu nu am reușit să țin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac, țin post”, a declarat Anastasia Lazariuc.

 

Citește și: