Toată lumea o laudă pe Jennifer Lopez (52 de ani) pentru felul în care arată, la 52 de ani, și o aplaudă că poate avea grijă și de familie, și de carieră, dar și de ea. Dar uitați-vă puțin în galeria foto de mai jos, căci avem exemple similare și pe plaiurile mioritice.

Tania Budi (54 de ani), Dana Săvuică (52 de ani), Loredana Groza (52 de ani), Cristina Spătar (50 de ani) și Anca Țurcașiu (52 de ani) sunt sirene care, în fiecare sezon estival, sunt lăudate pentru felul în care se prezintă la plajă. Stilul de viață sănătos, genele bune, tratamentele de înfrumusețare, procedurile estetice, sportul și o viață fără excese ar fi secretele acestor românce celebre, după care au suspinat mulți bărbați.

5 vedete trecute de 50 de ani, poze în costume de baie

Pe Dana Săvuică și pe Loredana Groza au avut ocazia să le admire, în toată splendoarea, și în revista Playboy, iar pe Anca Țurcașiu și pe Tania Budi să le întâlnească mai mereu pe Litoral, unde stau cât e vara de lungă. Tania Budi are afaceri în județul Constanța, iar Anca Țurcașiu, contracte cu diverse terase sau resorturi. Amândouă arată senzațional și parcă nu au avut niciodată momente în care acul cântarului să indice cifre nemulțumitoare.

cristina-spatar-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Citește și: Așa arată o femeie normală! Iubita lui Cristiano Ronaldo, cu celulită, „colăcei” și „aripioare”, la plajă. Cum au prins-o paparazzi pe Georgina Rodriguez

Citește și: Asta înseamnă „body positivity”! O celebră solistă și-a arătat toate imperfecțiunile la plajă. Unii își dau ochii peste cap când văd pozele astea