Cătălin Măruță, Mihai Morar, Ilinca Vandici, Alessandra Stoicescu și Andreea Esca și-au sărbătorit copiii. Au curs urări, mesaje și fotografii pe rețelele sociale, acolo unde părinții celebri au publicat imagini de la petreceri.

Cătălin Măruță și Andra au sărbătorit-o pe Eva

Eva Măruță a împlinit 8 ani pe 22 iulie, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță, au scris un mesaj emoționant pe Instagram, în dreptul unor poze de familie. „La mulți ani minunați, iubirea noastră! Astăzi este o zi specială pentru tine, deoarece împlinești 8 ani de cand ai venit pe lume. Fiecare zi petrecută cu tine este o aventură minunată, iar privirea ta plină de curiozitate și zâmbetul tău dulce au adus mereu lumină în jurul nostru. Te iubim, Eva!”. Familia Măruță se află acum în vacanță, departe de țară.

andra-catalin-maruta-eva-maruta-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mezina lui Mihai Morar a împlinit 4 ani

Roua Morar, mezina lui Mihai Morar, a împlinit 4 ani pe 24 iulie, iar părinții au sărbătorit-o în avans, în aer liber, într-o grădină amenajată ca în povești. Roua a avut parte de baloane, dulciuri, limonadă, personaje Disney, decorațiuni colorate și, cel mai important, prietenii și familia alături. „Bun venit în ROUALAND. De 4 ani oceanul încape într-o picătură și lumea toată într-o creatură. La mulți ani!”, a fost mesajul superb al lui Mihai Morar, pentru fiica lui cea mică.

familie-mihai-morar-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ilinca Vandici și fostul soț, împreună la ziua lui Zian

Și în familia Ilincăi Vandici a fost sărbătoare pe 23 iulie. Fiul ei și al lui Andrei Neacșu a împlinit 6 ani. Zian a avut parte de o petrecere minunată, cu tort cu tematică Titanic, personaje din povești și dulciuri la discreție. „La mulți ani, minunea vieții mele! Te iubesc până dincolo de univers!”, a scris Ilinca, pe Instagram. S-a văzut în imagini că de la petrecere nu a lipsit Andrei Neacșu, tatăl sărbătoritului, care a decis împreună cu Ilinca să aibă o relație apropiată și după divorț, de dragul băiatului lor.

ilinca-vandici-zian-fiuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Aris, fiul Andreei Esca a împlinit 20 de ani

Proaspăt întors din aventura „America Express”, acolo unde a făcut echipă cu sora lui, Aris Melkior Eram, fiul Andreei Esca și al lui Alexadre Eram, și-a sărbătorit ziua de naștere. Aris a împlinit 20 de ani pe 23 iulie. „La multi ani, Aris Melkior! 20 de ani … ce vârstă frumoasă! Ce băiat mișto! Ce mamă mândră! Habar n-am când au trecut 20 de ani, dar ai rămas la fel de frumos și cuminte ! Te iubesc, Aris! Și sunt mândra de tine!”, i-a urat Andreea Esca, pe Instagram și pe Facebook, unde a publicat și câteva poze cu odorul ei, din copilărie și până azi.

aris-fiu-andreea-esca-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fetița Alessandrei Stoicescu va împlini 4 ani

Sara, fiica Alessandrei Stoicescu și al lui Sergiu Constantinescu, va împlini 4 ani pe 29 iulie, însă a fost sărbătorită în avans cu colegii de grădiniță. Cu siguranță vor urma și alte petreceri, căci micuța este adorată și adorabilă. „Petrecerea de ziua Sarei a început deja cu prietenii ei de la gradiniță, care i-au făcut o super surpriză”, a notat Sandra Stoicescu, pe Instagram.

alessandra-stoicescu-fiica-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: VIDEO „Șefa” Eva Măruță, reacție incredibilă după ce tatăl ei i-a spus lui Denise Rifai că e superbă. Scena din trafic care a devenit virală

Citește și: Mihai Morar, mesaj duios pentru fetele lui gemene. 14 sfaturi pentru Mara și Cezara, care împlinesc 14 ani