Îndrăgita artistă a mărturisit că nu se va mai căsători niciodată, după trei mariaje eșuate, însă acum se pare că s-a răzgândit. Jennifer a fost surprinsă purtând mândră un inel de logodnă pe inelar, iar potrivit apropiaților ea și Alex se pregătesc să meargă la altar. „Se pregătesc să se căsătoarească. Zici că formează un cuplu de ani de zile”, au scris fanii actriței.

Revista americană „Life& Style”  a anunțat deja că J.Lo și A-Rod, așa cum e cunoscut fostul jucător de baseball, s-au mutat deja împreună în noua ei casă din Bel Air, însă actrița se temea de căsătorie pentru că nu voia să facă aceeași greșeală pe care a făcut-o și în relațiile anterioare.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Scandal uriaș în familia regală. Meghan Markle este deja însărcinată în trei luni. Ce decizie a luat regina Elisabeta a II-a

S-au cunoscut într-un restaurant din Beverly Hills

Cu toate acestea, Jennifer recunoaște că este îndrăgostită și este mai fericită ca niciodată. Într-un interviu pentru Vanity Fair, ea a povestit cum a început relația lor. Ieșise să mănânce la un restaurant din Beverly Hills, când l-a văzut pe Rodriguez trecând pe lângă ea. „Aproape am țipat după el, dar sunt cea mai rușinoasă persoană din lume când vine vorba despre acest gen de lucruri. Când am ieșit din restaurant era încă afară. Puteam să trec mai departe, dar m-am oprit și i-am pus mâna de umăr și i-am zis Hey”, își amintește Jennifer.

“Veneam de la un eveniment de promovare de la serialul în care jos, „Shades of Blue”, și eram îmbrăcată ca personajul meu (n.r. detectivul N.Y.P.D.,  Harlee Santos), ca un băiat, în blugi și cu părul ondulat. S-a uitat la mine și i-am zis că sunt Jennifer, iar el mi-a răspuns că sunt frumoasă”, a mai spus ea. A doua zi după ce s-au întâlnit, Alex a sunat-o și a invitat-o în oraș, iar de atunci sunt împreună. Actrița a mărturisit că s-a simțit atrasă de Alex, încă de acum 12 ani, când era măritată cu Marc Anthony și au fost la un meci de-al lui.

 

Citește și: