Oana Roman împlinește 47 de ani pe 13 aprilie, iar înainte de ziua ei a trecut pe la salonul prietenului Laurent Tourette pentru câteva momente de răsfăț. S-a tuns, și-a schimbat nuanța părului, într-un șaten mai luminos, și e mulțumită de rezultat. „Maine e ziua mea și nu-mi ascund vârsta. 47 de ani cu bune și rele. Ma uit înapoi și regret doar ca am înțeles târziu să mă pun pe mine pe primul loc și să mă iubesc mai mult. Când am început să ma iubesc pe mine mai mult s-a văzut și în exterior. Și mi-a dat putere și forță să pot iubi mai frumos și pe cei din jur”, este concluzia Oanei Roman, la ceas aniversar.

Oana Roman, schimbare de look înainte de ziua ei

„Am ajuns și eu, în sfârșit, acasă și voiam să vă spun cât de lung și de minunat e părul meu și ce culoare sublimă mi-a făcut Laurent Tourette azi. Nu mă întrebați ce vopsea și ce culoare, că nu știu. Laurent se ocupă și este, evident, o vopsea profesională”, a scris Oana Roman, pe Instagram, în dreptul pozelor cu noul look.

Oana Roman și noua schimbare de lookSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și Lidia Buble (29 de ani) s-a schimbat și o prinde foarte bine. Stilistul i-a scurtat și mai mult părul, l-a vopsit în culoarea ciocolatei și i l-a întins cu placa. „Nuanta asta de ciocolatiu te prinde mult mai bine. Nuanța de brunet îți adăuga maximum 15 ani în plus. Șatenul ăsta te arată mai puștoaică și mai luminoasă la față”, i-a spus o fană, pe Instagram. Lidia a publicat două poze în care arată foarte natural.

Alina Erimia (29 de ani) și-a făcut cea mai îndrăzneață schimbare. S-a tuns și a adăugat tonuri de roșcat aprins în zona cefei. Noua culoare contrastează puternic cu cea veche, iar look-ul solistei este modern și excentric. „Aveam chef de putina culoare”, a spus Alina Erimia. „Frumoasă ca de fiecare dată, ești cea mai frumoasă artistă din lume”, a fost complimentată Alina Erimia, în social media.

Citește și: Oana Roman, momentul adevărului în costum de baie, în Egipt. Se cunoaște că a slăbit 25 kg

Citește și: Lidia Buble și-a sărbătorit frații născuți în aceeași zi. Sunt în total 11 copii, unul mai frumos ca celălalt. Imagini de la petrecere