În mai 2012, Andreea Liptak era înlocuită, la Știrile PRO TV, cu Lavinia Petrea și cu Andreea Marinescu. La momentul respectiv, se zvonea că a fost concediată, tocmai din cauza afacerii în care intrase alături de Răzvan Spiridon, și el fost prezentator de știri sportive, la același post tv. PRO TV a negat însă concedierea, dar Andreea nu a mai apărut niciodată pe micul ecran.

Viața ei, însă, este una roz sau cel puțin așa se vede pe rețelele sociale, unde vedeta este foarte activă. Afacerea Andreei și a soțul ei, Răzvan Spiridon, specializată pe vânzarea de produse cosmetice și suplimente nutritive, face parte dintr-un sistem piramidal multinațional. Le asigură un venit constant și frumos.

Andreea Liptak, declarație de dragoste pentru Răzvan Spiridon

Răzvan Spiridon și Andreea Liptak sunt împreună din 2003, iar în anul 2007 s-au căsătorit. Au împreună două fete, Maia (18 ani) și Sofia (15 ani) și se iubesc ca în prima zi. „Astăzi i-am spus La Mulți Ani, iar el mi-a spus că-mi mulțumește pentru «lumina pe care o simte de fiecare dată în el, atunci când mă vede». Și «pentru fetele noastre perfecte» Așa este el… perfect, ca ele! Și cine-l cunoaște cu adevărat, poate confirma!

Ești cel mai important, cel mai influent și cel mai protector bărbat din viața noastră! Sigur mă vei întreba de ce a fost nevoie să scriu asta pe social media? Păi, n-a fost nevoie! Pur și simplu am profitat de faptul că nu ești acasă fix acum!

De 20 de ani îmi luminezi și tu mie zilele! Restul ți le-am spus și ți le voi repeta atât timp cât vom trăi! Love you to the moon and back, indiferent de planetă și de galaxie! So, live long enough, to live forever, my perfect match!”

andreea-liptak-si-razvan-spiridon-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Andreea Liptak, povestea succesului

“Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la PRO TV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PRO TV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă”.

Andreea Liptak și Răzvan Spiridon, sub povara creditelor în franci elvețieni

„Am fost chemată în București după 3 ani de muncă în redacția din Arad și am plecat, sperând la un salariu mai bun și la o viață decentă. Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni. Știți povestea, cred! Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate. Faceți calculul! A fost banca de vina? Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit. Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată. Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Toată viața ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi. Vreți să vă spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat? De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?”, a continuat Andreea.

Andreea Liptak: „Am deschis o mică afacere, că să ne putem susține” 

“Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține. Ne-am lăsat recrutați într-o afacere de network-marketing, mulți-level, ca să putem supraviețui rămânând etici-un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru, pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!). Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație”, a scris Andreea Liptak, pe Facebook, având toată admirația prietenilor.

Citește și: Mona Nicolici sfidează vârsta. Cum arată, la 54 de ani, știrista cu ochi ca safirele și ce spune despre fostele colege, Sandra Stoicescu și Gabi Firea

Citește și: Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”

Citește și: Andreea Marinescu, imagini rare cu soțul criminalist. Știrista de la PRO TV, îndrăgostită și fericită, în vacanță

Citește și: Andreea Esca, cele mai frumoase imagini cu toată familia. Fiica ei, Alexia Eram, a absolvit facultatea, la Londra