Cristina Cioran a născut prematur la doar 29 de săptămâni, pe 18 iulie, o fetiță. Din păcate, actrița a fost nevoită să se externeze, iar micuța Ema a rămas de atunci în spital, având nevoie de supravegherea medicilor.

Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a tăcut până acum și a preferat să nu vorbească despre chinul prin care trece, dar a răbufnit și în urmă cu câteva ore a transmis un mesaj sfâșietor. Cristina suferă cumplit că nu poate să stea lângă fetița ei pe care a asteptat-o cu nerăbdare și le-a explicat fanilor ce se întâmplă.

„Cea mai mare durere a mea este că nu sunt lăsată să stau lângă fetița mea în spital! Regulile impuse de pandemie ne țin departe! Inclusiv medicii și-ar dori să fie mămicile acolo… mi se pare atât de nedrept și de năucitor…”, a spus Cioran pe Instastory.

Vedeta TV a publicat și o nouă poză cu ea, în care apare foarte tristă și a povestit cum a fost reîntâlnirea cu Ema: „Fetița noastră puternică și curajoasă ne-a zâmbit când ne-a văzut și ne-a simțit! Suntem fericiți că e bine și crește! Suntem despărțiți! Dar împreună! Sperăm să o luăm acasă cât mai curând! Săptămâna asta finalizez camera Emei! Abia o așteptăm acasă!”.

Cristina Cioran a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele de încurajare: „Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și pentru toate încurajările! Sunt mult mai încrezătoare datorită vouă. N-am știut că sunt atâtea situații similare. Fetița e bine. A început să ia în greutate. Am văzut-o. E bine, e foarte bine îngrijită. Vă mulțumesc mult și apreciez fiecare mesaj pe care mi-l transmiteți. Fiecare gând de la voi înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran a născut prematur la 7 luni, deși se aștepta ca în luna septembrie să devină mamă. Lucrurile nu au fost așa cum și le-a imaginat actrița, ceea ce a dat-o complet peste cap

cristina cioran spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen. Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut”, a declarat Cristina Cioran după naștere, în emisiunea Vorbește Lumea.

„Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test Covid și cu aprobare de la management.

Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” a mai spus actrița pe contul ei de socializare.

Citește și:

Riley Keough, fiica vitregă a lui Michael Jackson și nepoata lui Elvis Priesley

Oana Radu, pe mâna medicilor esteticieni după ce a slăbit peste 40 de kilograme: ”Îmi fac anumite intervenții”. Cât cântărește acum și ce măsuri are