Pepe a divorțat de mama fetițelor e în urmă cu câteva luni, iar acum fanii sunt curioși să vadă alături de cine își va reface acesta viața sentimentală, așa că nu îl pierd din ochi. Artistului se pare că i-a atras atenția o femeie extrem de frumoasă, căreia i-a lăsat comentarii cam piperate pe rețelele de socializare.

Mulți au crezut că celebrul cântărețe ar avea o idilă cu Raluka, după ce au părut extremde apropiați în emisiunea „Te cunosc de undeva”, însă se pare că altcineva i-a atras acestuia atenția.

Pepe a mărturisit în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars că este un nou om și a depășit perioada când a suferit de pe urma separării de mama copiilor lui. Așadar , sărbătorile de Paște au fost un prilej de relaxare pentru artist și s-a bucurat de timpul petrecut cu fiicele lui. Cu toate acestea, atenția lui Pepe a fost furată și de o domnișoară superbă, care pozează extrem de sexy pe rețelele de socializare și se bucură de aprecierile a zeci de mii de internauți, printre care și concurentul de la Te cunosc de undeva. Pepe a recunoscut în direct că Bianca Iordache este o cunoștință veche, care i-a „furat” ochii.

„Am intrat în altă etapă, nu mai vreau să discut despre asta. Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intram pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, a spus Pepe la Showbiz Report.

Frumoasa brunetă s-a cunoscut cu Pepe în perioada când era animatoare la un club de fițe din Capitală. Trupul de invidiat, picioarele lungi și privirea seducătoare iau mințile oricui, iar artistul nu s-a putut abține să nu-i ofere toate aprecierile pe rețelele de socializare, dar și să îi lase câteva comentarii „obraznice”, în văzul tuturor.

biaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Pepe a mărturisit că între el și Raluca Pastramă s-a încheiat orice relație, iar acum colaborează pentru a-și crește cele două fetițe. Artistul a negat toate zvonurile care au apărut în presă legate de sărbătorile de Paște pe care le-ar fi făcut împreună. Concurentul de la Te cunosc de undeva a declarat că s-a creat o confuzie din cauza unor fotografii postate pe Internet. În ceea ce privește o posibilă împăcare, Pepe nici nu a vrut să audă de acest lucru și deși a iertat-o pe fosta soție, nu este dispus să ofere o a doua șansă.

„A fost un Paște frumos, plin de iubire. Am fost și la Arsenie Boca în Vinerea Mare. Sâmbătă am fost cu fetițele, am petrecut în familie. Duminică am avut și concert cu Paloma, cu care am lansat și noua piesă „Înger”. A fost un Paște altfel, mult mai emoționant. Duminică după-amiază a venit Raluca și le-a luat. Nu am fost la aceeași masă împreună. Nu s-a întâmplat asta. Presa a vrut să ne împace, dar nu e OK. Totul a pornit de o săptămână înainte când m-a sunat ceva să mă întrebe ce lansez. Cu fetele, ce își doresc de iepuraș? Și fetele cu cine îl faci? În familie! Ok, pa. Mi s-a părut un pic mai altfel pentru că după atât pandemie, atâtea încercări și un an foarte greu.”, a mai spus cântărețul.

Prin urmare, Pepe a declarat că este un bărbat fericit și și-a găsit liniștea după divorțul de Raluca Pastramă.

Citește și:

Carmina împlinește 19 ani și vorbit deschis despre relația ei cu tatăl ei, Liviu Vârciu

Gabriela Cristea are din nou probleme de sănătate. Simptomele au debutat brusc: ”Mă simt groaznic”