Doru Tudoruț de la Deepcentral a format alături de soprana Irina Baianț unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Deși se pregăteau de nuntă, în vara anului trecut cei doi au decis să-și spună „Adio”, iar acum artistul se pare că iubește din nou.

Deși lucrurile păreau că merg mai bine ca niciodată între Doru Todoruț și Irina Baianț, dat fiind că aveau planuri de căsătorie, se pare că adevărul a fost cu totul altul. Cei doi nu au trecut testul pandemiei și neînțelegerile dintre ei au dus la separare, în vara anului trecut. Invitat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, cântărețul a dezvăluit dacă a apărut altcineva acum în viața lui, după despărțirea de celebra soprană.

Artistul a dat de înțeles că a trecut, în sfârșit, peste despărțirea de Irina Baianț și este posibil să primească în inima lui o nouă domnișoară de care să se îndrăgostească.

Mai exact, în cadrul emisiunii Star Matinal, Doru Todoruț a fost întrebat dacă în prezent e într-o nouă relație. Destul de reținut și fără să spună dacă într-adevăr iubește din nou sau nu, cântărețul a dezvăluit în direct că ”Deocamdată sunt bine”, fapt ce ar da de înțeles că lucrurile s-au vindecat, iar acum artistul ar putea să fie într-o nouă relație. Cântărețul nu a vrut să ofere mai multe detalii momentan, cum nici nu a vorbit despre motivul pentru care el și Irina s-au despărțit.

Nu este pentru prima dată când Doru Todoruț trece printr-o despărțire dureroasă. Artistul a fost protagonistul unui divorț de mama copiilor lui, în 2013, din cauza nepotrivirii de caracter.

1-21269801-10212310184007375-656436599-nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Activitatea mea profesională nu era pe placul ei ca soț, am avut si eu multe neconcordanțe cu relația noastră și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Noi am divorţat din cauza nepotrivirii de caracter.” spunea Doru Todoruț despre despărțirea de fosta soție.

Artistul a vorit și despre fiicele sale, Rebecca și pe gemenele Eva şi Natalia, pe care le are din mariajul cu Rocsana, de care s-a separat în anul 2013. Fetele stau cu mama lor. „Asta a fost convenţia şi eu nu am vrut şi nici nu voi vrea vreodată să despart surorile, cu atât mai mult cu cât cele două sunt gemene și au 6 ani”, a încheiat Doru Todoruț.

Citește și:

Îl recunoști? Aici avea doar 18 ani și era împreună cu bunicii lui!

Smiley a explicat de ce și-au numit fetița Josephine Ana Maria. Iată de unde le-a venit ideea