Anda Călugăreanu a fost una dintre cele mai iubite actrițe și soliste, fiind considerată una dintre cele mai mari artiste ale României secolului al XX-lea. Aceasta s-a stins din viață în zi mare, chiar pe 15 august, în ziua Adormirii Maicii Domnului, în urmă cu 25 de ani, răpusă de o boală nemiloasă. Vestea morții ei a şocat pe toată lumea. Totul s-a petrecut înfiorător de repede: starea de rău, descoperirea bolii şi deznodământul tragic. Ea a aflat că are cancer în martir, în 1992, iar pe 15 august, în același an, a și murit. Viața ei s-a rezumat doar la muzică, scenă și fiica ei, iar artista și-a dat ultima suflare chiar în brațele fetiței ei, Ioana Tufaru, care avea doar 14 ani. Tragicul incident a marcat-o pe Ioana pe toată viața, aceasta mărturisind că a avut mereu un gol în suflet pentru că nu a avut cu cine să împartă bucuriile și nezacurile, într-un interviu pentru Click.ro.

Citește și: Kate Middleton, ținta teroriștilor? Ce măsuri a luat palatul Buckingham ca să o apere pe ducesa de Cambridge

Merge la mormântul mamei cu mere și covrigi

anda calugareanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și:Cleopatra Stratan avea doar 3 ani când a cucerit România cu melodia „Ghiță”. Acum împlinește 15 ani, iar transformarea este spectaculoasă

Anda Călugăreanu a murit în brațele fiicei ei

Ioana Tufaru a trecut la vârsta de doar 14 ani printr-o adevărată dramă. Mult iubita ei mamă i-a murit chiar în brațe, răpusă de cancer. Cu toate acestea, Ioana îi va merge la cimitir să împartă doar mere și covgrigi pentru mama ei.

“I-am simţit tot timpul mamei lipsa, dar am mers înainte. Luna asta, pe data de 15, se împlinesc 25 de ani de când a murit, aşa că o să merg la cimitir să îi dau de pomană. M-am gândit să fac mai multe pacheţele cu câte un măr şi un covrig, să le dau la cei de pe acolo. O să merg şi cu Luca, băieţelul meu, de aproape 2 anişori, pe care mama nu a apucat să îl vadă”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click!.

”Mama a fost o soră, a fost prietenă în primul rând, pentru că noi discutam orice, aveam o relaţie foarte bine închegată. Îmi amintesc turneele la mare, care erau foarte frumoase, m-a luat peste tot, a fost un singur an în care nu a putut să mă ia pentru că am avut oreion şi ţin minte că atunci când s-a întors a zis că a fost frumos, dar parcă nu a fost bine fiindcă nu am fost şi eu cu ea”, își amintește Ioana, fiica Andei Călugăreanu.

Citește și: Angelina Jolie este o mamă de coșmar. Dezvăluirile șocante făcute de o fostă bonă

Anda Călugăreanu a avut un singur copil

 

Regretata cântăreață  a cucerit întreaga Românie cu timbrul ei vocal inedit si a molipsit pe toată lumea cu optimismul ei, cu pofta ei de viață.  Anda a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu Dan Tufaru, cel care i-a dăruit şi singurul copil, o fată pe nume Ioana. După despărţirea de marea ei iubire, care a părăsit-o pentru altă femeie, l-a cunoscut pe Alexandru Medeleanu. În ciuda faptului că și-a mai dorit enorm încă un copil, ea nu a reușit să-și îndeplinească acest vis.

Fotografii: arhivă Libertatea

Citește și: