Gazda emisiunii “Destine ca-n filme”, de la TVR 2, l-a cunoscut pe cântărețul Adrian Enache la malul mării, în vara anului 1995. Şi-au făcut jurăminte pentru toată viaţa, deşi, la acea vreme, Iuliana era căsătorită cu omul de afaceri Remus Posea, iar Adrian era însurat, având cu soţia lui, Corina, o fiică, Diana, acum o adolescentă de 23 ani.

Dragostea celor doi, devenită publică de mulți ani, chiar dacă nu îi leagă și actele, a fost condamnată de multă lume. Iuliana a decis prima să-şi facă ordine în viaţă, anunţând divorţul, iar în 2009 şi Adrian a redevenit burlac.

”Nu mi-e ruşine să recunosc!”

În acel an, solistul şi-a declarat public dragostea pentru Iuliana ca, mai apoi, el să cumpere un apartament în Băneasa, unde locuiesc şi acum: „Este evident că dragostea pentru Adrian m-a determinat să merg mai departe. Nu mi-e ruşine să recunosc! Dar este la fel de adevărat şi că am apelat la un psiholog pentru a rezista în toată această perioadă.

Doctor Lucia Sterian m-a ajutat să fac faţă situaţiei, să fiu mai îngăduitoare cu el şi cu posturile neplăcute în care am fost puşi eu şi părinţii mei.

Relaţia mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei adevărate poveşti de iubire, cu momente de fericire nebună, cu vacanţe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărţeam clipele libere, dar şi cu zile de singurătate, încărcate de povara unei vieţi, într-un fel, clandestine.

Spun «într-un fel», pentru că noi ne-am afişat împreună şi nu ne-am ascuns niciodată iubirea.

Pot spune că ne completăm, avem preocupări şi gusturi comune şi că nu putem trăi fără iubire. El vine cu romantismul, eu cu pragmatismul, el cu visurile (doar e artist!), eu cu planurile concrete”, povestea Iuliana pentru Revista ”Taifasuri”.

Au un copil împreună

Cei doi au împreună un băiat frumos foc, pe David, în vârstă de 15 ani şi jumătate.

Iuliana şi Adrian s-au logodit la Balcic, în 2010, dar nu şi-au oficializat relaţia. „Am mai discutat despre căsătorie pentru că amândoi am mai trecut prin această experienţă şi am înţeles că nu actele certifică fericirea, ci iubirea şi puterea de a întreţine permanent iubirea”, povestea Iuliana.

Vezi și Cum arată fiul adolescent al Iulianei Marciuc cu Adrian Enache. Imagini rare cu băiatul celor doi

Citește și:

Meghan Markle a împlinit 39 de ani. Cum își sărbătorește ziua de naștere! Imagini nemaivăzute cu ducesa de Sussex

Andreea Esca a făcut niște minunății de biscuți, cum n-ai mai văzut vreodată! Și tot e criticată