20 de vedete din România care nu-și expun copiii

Smiley și Gina Pistol

Toată lumea vrea să știe cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, dar se pare că părinții nu sunt încă pregătiți să o prezinte oficial. Recent, Gina Pistol a publicat pe contul de Instagram o suită de imagini de familie, printre care și una în care se vede clar și frontal chipul lui Josephine (2 ani), însă imaginea a dispărut rapid din social media. Gina o publicase din greșeală, dar fanii mai norocoși au apucat să vadă cât e de dulce fiica ei și a lui Smiley.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale va fi decizia ei!

Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele”, a explicat Smiley, într-un filmuleț pe Youtube.

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi, după ce a publicat poza cu chipul fiicei ei: „Am făcut o greșeală pe care o regret amarnic”

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan au doi băieți de 8, respectiv 6 ani, pe care i-au ținut departe de lumina reflectoarelor și de social media. Solistul nu i-a expus în reviste sau la televizor, dar sunt momente în care mai povestește despre năzdrăvanii lui. Așa a fost și această poveste haioasă, despre accesul la telefoane mobile.

Citește și: Ce le-a răspuns Tudor Chirilă copiilor lui când aceștia l-au întrebat „dar noi când o să avem telefon?”. Reacția solistului e genială

marius-moga-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Marius Moga și Bianca Lăpuște

Marius Moga și Bianca Lăpuște au devenit părinți pe 7 octombrie 2015, iar de atunci numeri pe degetele ocaziile în care fiica lor, Maria Elisabeta, a apărut pe Internet sau la TV. Au decis să nu publice poze cu chipul micuței, pe rețelele sociale și au și explicat de ce: „Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, spunea Marius.

Citește și: Fetița lui Marius Moga: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”. Răspunsul artistului a fost genial

Cristina Rus și Dragoș Bîlteanu

Cristina Rus a renunțat total la showbiz pentru a se dedica familiei. Ea s-a căsătorit, în 2009, cu omul de afaceri Dragoș Bîlteanu, și împreună au trei copii. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. Pe 19 ianuarie 2020, Cristina a născut și o fetiță. Nu i-au expus nici în presă, nici la TV, nici pe rețelele sociale.

Citește și: Andreea Bănică, despre Cristina Rus: „Mi-a frânt inima”. Fostele soliste din trupa Blondy s-au întâlnit la o petrecere și i-au lăsat pe toți muți de uimire

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică și-au sărbătorit recent fiul, care pe 13 mai a împlinit 4 ani. Așa cum face la fiecare aniversare, și de această dată solista a publicat imagini în online, de la petrecerea lui Alexandru, dar nu și cu chipul copilului.

Citește și: Ștefan Bănică, pe scenă de ziua lui, iar copiii, în public. Alexandru, Ana Violeta și Radu Ștefan au făcut show la concertul tatălui lor

Anca Lungu și Ștefan Lungu

Anca Lungu, fosta știristă de la Observatorul Antenei 1, este mamă a doi copii. Are o fetiţă, Natalia, cu primul ei soţ, Ştefan Lungu, şi un băieţel, Georgios, cu Harry Arampatzis, afaceristul cu care este măritată acum și stabilită la Nisa. Băiețelul, născut pe 14 iulie 2018, a fost botezat de Andreea Berecleanu și de soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. Anca este foarte activă în online, dar nu publică niciodată poze în care se vede chipul copiilor.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Anca Lungu soțului ei: „Hronia polla, Harry mou!”. Cu ce se ocupă grecul milionar, care i-a pus lumea la picioare

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au devenit părinți pe 25 octombrie 2019, dar nimeni nu l-a văzut în online pe nepotul lui Victor Pițurcă. Noah va împlini, în toamnă, 4 ani.

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat! Primele declarații: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni”

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu (42 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo (47 de ani). Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr. (14 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (11 ani). Deși micuții au apărut în reviste și la televizor, când erau mai mici, de câțiva ani Nicoleta a decis să nu îi mai expună deloc.

Carmen Brumă și Mircea Badea

Mircea Badea și Carmen Brumă au decis și ei, ca multe alte cupluri celebre, să nu își mai expună copilul în public sau pe rețelele sociale, chiar dacă au făcut asta, în trecut. Atunci când publică imagini din vacanțe, Vlăduț este prezentat cu spatele, pentru a fi protejat. Băiețelul are 9 ani.

Irina Nicolae și Marius Vizer

Irina Nicolae (44 de ani), fosta solistă a trupei A.S.I.A., și Marius Vizer (63 de ani), președintele Federației Internaționale de Judo vorbesc rar despre fetița lor, în vârstă de 5 ani, iar pozele cu Scarlett sunt, și ele, o raritate. Chipul micuței nu a apărut niciodată în social media și nici nu se va întâmpla asta prea curând.

„Este alegerea noastră să nu o expunem public pentru că este un copil și va avea timp suficient mai târziu, dacă va dori să fie prezentă în viața publică sau pe rețelele sociale. Nu o ascundem, dar nu văd rostul expunerii unui copil. Copilăria nu se trăiește în online, ci în offline, în viața reală”, a declarat Irina într-un interviu pentru OK! România.

Dana Budeanu și Radu Budeanu

Dana Budeanu își protejează fetele de când sunt mici și a decis să nu le arate chipul în social media. Mulți o consideră o mamă de modă veche, însă ea a declarat că fiicele ei au crescut fără acces la telefon mobil și fără acces la rețele sociale. Gemenele Gemene Maria și Dana Budeanu au împlinit 18 ani anul trecut, în noiembrie.

Citește și: Fetele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Gemenele Maria și Dana sunt adorabile. „Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând, nu le-am țipat vorbe”

Citește și: Irina Nicolae, secrete despre fiica ei și a lui Marius Vizer. De ce nu îi arată niciodată chipul