Ileana Badiu (47 de ani) s-a întors recent din Maldive, îndrăgostită și de acel loc, dar și de soțul ei, chirurgul Cătălin Badiu. „De peste 20 de ani, din vacanțe noi ne întoarcem și mai îndrăgostiți decât la plecare”, a concluzionat vedeta, care arată senzațional în costum de baie, la 47 de ani. Alături de ei a fost și fiul lor, Sasha.

20 de poze noi cu vedete la plajă, în costum de baie

Tot într-o destinație exotică, și tot cu soții și cu copiii, au plecat și Alessandra Stoicescu, și Adelina Pestrițu. Știrista de la Observator a ales Seychelles și a fost încântată, mai ales că a prins-o și aniversarea la malul Oceanului Indian. Sandra Stoicescu a împlinit 46 de ani pe 28 aprilie. Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și micuța Zenny s-au răsfățat în Maurițius. A fost cadrul perfect pentru ca Adelina, influencer urmărit de peste 1,8 milioane de oameni numai pe Instagram, să facă tot felul de fotografii senzuale, în costume de baie.

Citește și: Alessandra Stoicescu, imagini de vis din Seychelles. Cum arată în costum de baie, la 46 de ani

Citește și: Mira, primele poze cu noul iubit. Cine e bărbatul pe care l-a ținut ascuns, după ce s-a despărțit de toboșarul ei

adelina-pestritu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Solista Mira (27 de ani), îndrăgostită nebunește de Levi Elekes, unul dintre cei mai râvniți tineri din showbiz, a trăit senzații tari în Tenerife. Cei doi s-au întors de curând din vacanța în care au reușit să combine romantismul cu aventura. Este inutil să mai spunem că Mira arată superb în costum de baie.