Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor au ales liniștea și simplitatea pe care doar la sat le găsești. Au petrecut Paștele la Șușani, Vâlcea, localitatea natală a Adelei. Evident, în gașcă mare, așa cum au fost recent și în vacanță la Roma, cu frați, părinți, verișori, nași.

Laura Cosoi a petrecut Paștele Catolic, dar și pe cel Ortodox, alături de familie și de prieteni, în Maramureș, la Baia Sprie, la pensiunea olarului Daniel Leș, tot acolo unde a făcut și petrecerile de botez ale fetițelor. I-au fost alături soțul, cele trei fete ale lor, mama, sora, dar și prietena Anca Țurcașiu. Solista și Laura Cosoi au creat o legătură strânsă de când au jucat împreună în piesele de teatru „Chat Chat Chat” sau „Rude cu nevastă-mea”.

Galerie foto cu vedete, de Paște

andra-si-catalin-marutaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Andreea Bănică, Lucian Mitrea, primărița Elena Lasconi, Andreea Raicu și Andreea Bălan au publicat în social media și imagini din noaptea de Înviere, după ce au luat Lumina Sfântă, dar și de la masa de Paște. Ca de fiecare dat, Andreea Raicu a împresionat prin eleganță și rafinament, iar poza cu mama ei ne arată de unde a moștenit vedeta gene atât de bune. Smiley și Gina Pistol s-au fotografiat în timp ce ciocnesc ouă de Paște, iar Irina cu Răzvan Fodor au fost tare relaxați la un grătar, în curte, alături de prieteni.

Andra, Cătălin Măruță, Elwira Petre și Mihai Petre, Dana Rogos și Cristina Spătar au publicat poze cu copiii, iar solista Mira și-a prezentat frumoasa familie, alături de iubitul ei, Levi Elekes.

Ce vedete au petrecut Paștele la plajă, în străinătate

Dubai a fost destinația aleasă de Gabriela și Dani Oțil pentru Sărbătorile Pascale. Ce doi s-au relaxat, la soare, și în opulența pe care ți-o oferă Emiratele. „A ajuns țăranul la oraș”, a scris, Dani, pe Instagram, în stilu-i caracteristic.

Tot în Dubai a fost de Paște și fosta Faimoasă de la Survivor, Crina Abrudan. „Pentru prima dată am plecat de acasă de Paște. Am plecat la căldură, așa cum ne place. Departe de casă, dar am avut grijă să nu ne lipsească astăzi ouăle roșii de pe masă. Să aveți o sărbătoare plină de soare și lumină. Și pace în suflet!”, a fost mesajul Crinei.

Adelina Pestrițu, soțul ei, Virgil Șteblea, și fiica lor, Zenaida, petrec o vacanță de Paște în Oman, iar Ramona Olaru și-a etalat colecția de costume de baie la plajă, în Israel, la Tel Aviv. „Am fost făcută pentru zile însorite. Paște fericit!”, a fost mesajul Ramonei.

Citește și: Ce mari și frumoși sunt copiii Cristinei Spătar! Aida a împlinit 11 ani și seamănă cu mama ei. Albert e leit tatăl

Citește și: Cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Imaginea a dispărut rapid de pe Instagram