Spirit umanitar şi emblemă a stilului, Prinţesa Diana a redefinit noţiunea de “regalitate” şi a cucerit milioane de oameni cu farmecul ei discret. Lumea a cunoscut-o ca pe o tânără timidă, care a evoluat într-o femeie puternică şi independentă, foarte îndrăgită pentru felul în care s-a luptat cu regulile şi şi-a croit propriul traseu regal în viaţă. Postul TLC va prezenta viaţa Prinţesei Diana într-un material special de trei ore, plin de emoţie.

Fotografii nemaivăzute cu prințesa Diana

 

Diana, Princess Of Wales In Sydney, AustraliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Programul va spune povestea “Prinţesei inimilor”, folosind imagini în exclusivitate, printre care și un interviu cu Andrew Morton, biograful ei, citate din cărţile lui, precum şi opinii despre moartea ei prematură.

Citește și: Astăzi este ziua de naștere a Andrei. Artista împlinește 31 de ani și își sărbătorește ziua la Budapesta. Mesajul emoționant făcut de Cătălin Măruță

Celebrul biograf al Prinţesei Diana va face noi dezvăluiri

„Prințesa Diana: Tragedie sau trădare?” prezintă în profunzime povestea ei şi evenimentele care au condus spre tragedia din acea noapte, explorând câteva teorii ale conspiraţiei legate de moartea ei. Aflăm noi detalii despre viaţa deloc uşoară a Prinţesei Diana din spatele cortinei regale, alături de Prinţul Charles, şi constatăm cât de protectoare a fost în postura de mamă a celor doi fii.

Documentarul „Prințesa Diana: Tragedie sau trădare?” va fi difuzat pe TLC joi, 31 august, începând cu ora 21.00.Producția conţine un interviu în exclusivitate cu Andrew Morton, celebrul biograf al Prinţesei Diana, precum și alte interviuri cu prieteni personali ai Dianei, Mary Robertson şi James Colthurst, Ken Wharfe, garda ei de corp; Ingrid Seward, biograf al monarhiei; Kate Williams, istoric al monarhiei; şi jurnalistele Tamron Hall şi Deborah Norville. În plus, actorul Richard Belzer, autorul unor teorii ale conspiraţiei, oferă diverse perspective asupra evenimentelor care s-au întâmplat în noaptea accidentului.

Citește și:

Fotografii: TLC/Getty Images