În rândurile de mai jos poți citi și admira 13 dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Matt Damon și Luciana Barroso

Matt Damon și Luciana Barroso. Foto: Profimedia
Matt Damon și Luciana Barroso. Foto: Profimedia

Matt Damon și Luciana Barroso s-au îndrăgostit la prima vedere, în 2003, în Miami. În timpul unei pauze la filmările peliculei „Stuck on You”, actorul a mers la un bar unde se întâmpla ca argentinianca Luciana să lucreze ca barmaniță. A pus din prima ochii pe ea, au început rapid o relație, iar doi ani mai târziu se căsătoreau în New York.

Au trei fete împreună, iar Damon a adoptat-o și pe fiica Lucianei dintr-o relație anterioară.
În 2015, Matt Damon vorbea despre secretul căsniciei lor, în publicația Your Tango. „Avem o regulă de două săptămâni. Nu sunt plecat mai mult de două săptămâni. Cred că trebuie să fii cu persoana pe care o iubești cât poți de mult. Soția mea este sufletul meu pereche. Nu-mi place să fiu departe de ea.”

Matt Damon și fiicele lui, Alexia Damon, Isabella Damon, Gia Damon și Stella Damon, la premiera peliculei “Oppenheimer”, în Paris. Foto: Profimedia

Harrison Ford și Calista Flockhart

Calista Flockhart și Harrison Ford. Foto: Profimedia
Calista Flockhart și Harrison Ford. Foto: Profimedia

Harrison Ford și Calista Flockhart au început o relație în 2002, după ce s-au întâlnit la Globurile de Aur. S-au căsătorit în 2010. Între ei este o diferență de vârstă de 22 de ani. De-a lungul timpului, acest lucru a generat vorbe, însă Calista a spus că nu a deranjat-o niciodată. Au împreună un băiat, Liam, pe care actrița din Ally McBeal l-a adoptat în 2001 și pe care și interpretul lui Indiana Jones l-a trecut pe numele lui.

Julia Roberts și Danny Moder

Julia Roberts și Danny Moder s-au cunoscut pe platourile filmului „The Mexican”, în anul 2000. S-au căsătorit doi ani mai târziu, după ce el a divorțat de prima lui soție. Julia și Danny au trei copii împreună: gemenii Hazel și Phinnaeus, și fiul Henry.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Un alte cuplu cu ștate vechi la Hollywood este cel format din Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones. Sunt împreună din 1998. Pe 8 august 2000 a venit pe lume primul copil, Dylan, iar pe 20 aprilie 2003 s-a născut Carys. Cei doi tineri au toate șansele să devină actori mari, ca și părinții lor, dar și ca bunicul lor, legendarul Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie 2020, la 103 ani.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman și soția lui, Deborra, care este cu 13 ani mai mare decât el, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primului lui proiect, în 1995. S-au căsătorit un an mai târziu și sunt de nedespărțit de atunci.
Starul din „Wolverine” a fost, deseori, deschis cu dragostea pe care i-o poartă parteneri sale, făcându-i declarații de dragoste deosebite la fiecare aniversare de cuplu sau zi de naștere.

Will Smith și Jada Pinkett Smith

Will Smith și Jada Pinkett Smith. Foto: Profimedia
Will Smith și Jada Pinkett Smith. Foto: Profimedia

Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au întâlnit în 1994, când ea a dat o audiție pentru a juca rolul iubitei lui, în „The Fresh Prince of Bel-Air”. S-au căsătorit în 1997 și au doi copii împreună: un fiu, Jaden, și o fiică, Willow.
Au trecut și prin momente dificile, petrecute în văzul lumii. În 2020, au dezvăluit împreună că Jada a avut o aventură cu un tânăr muzician. Alături de Will, însă, momentul a fost lăsat în spate, iar acum sunt mai puternici ca oricând.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker Matthew Broderick
Sarah Jessica Parker Matthew Broderick

În 1991 s-au cunoscut Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, prin intermediul fratelui actriței. S-au căsătorit în 1997 și au trei copii împreună. Sunt discreți, le place să trăiască frumos în afara camerelor și au două secrete simple care fac mariajul să meargă: comunicarea și faptul că nu merg la culcare supărați.

Tom Hanks și Rita Wilson

Tom Hanks s-a îndrăgostit de Rita Wilson încă din liceu, în anii ’70, însă au devenit soț și soție abia în 1988. „Încă nu îmi vine să cred că am fost colegi de liceu şi nu aveam curajul să-i vorbesc, însă ea mi-a recunoscut în cele din urmă că nu mi-ar fi acordat atenție dacă aş fi îndrăznit“, a mărturisit actorul.

Dar destinul i-a adus din nou împreună, aproape 10 ani mai târziu, în 1981, când Rita Wilson a jucat într-un episod din „Bosom Buddies”, sitcomul care i-a adus faima lui Hanks.

Însă nici atunci atunci nu a fost să fie. Tom era deja căsătorit, încă din 1978, cu Samantha Lewes. Soarta le-a mai dat o șansă, în 1985, când cei doi au fost distribuiți în comedia „Volunteers”. Acesta a fost anul în care Tom Hanks și Rita Wilson au devenit un cuplu și în viața reală. Mai mult, pentru iubita lui, Tom a trecut la religia ortodoxă.

Kurt Russell și Goldie Hawn

Goldie Hawn și Kurt Russell. Foto: Profimedia

Kurt Russell și Goldie Hawn nu sunt căsătoriți, dar sunt unul lângă altul de 40 de ani.

Goldie și Kurt s-au cunoscut pe când lucrau la musicalul „The One and Only, Genuine, Original Family Band”, lansat în 1968. Atunci nu s-a înfiripat nimic între ei. Actrița a fost măritată cu Gus Trikonis, din 1969 până în 1976, apoi a urmat mariajul cu Bill Hudson, cu care are doi copii. S-au despărțit în 1982.

La rândul său, Russell a fost căsătorit cu Season Hubley din 1979 până în 1983.

Cei doi s-au reîntâlnit la filmările pentru „Swing Shift”, în 1984. Au început o relație, iar doi ani mai târziu a venit pe lume Wyatt, fiul lor.

Meryl Streep și Don Gummer

Meryl Streep și soțul ei
Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, 2017. Foto: Profimedia

După o relație de șase luni, Meryl Streep s-a căsătorit, în 1978, cu sculptorul Don Gummer. Cei doi s-au cunoscut prin fratele actriței.

În martie 1978, iubitul lui Meryl de la acea vreme, actorul John Cazle, a murit în urma unui cancer pulmonar. „A avut grijă de el ca și cum nu exista nimeni altcineva pe Pământ”, spunea regizorul Joe Papp, cu care Streep și Cazle au lucrat la filmul „Deer Hunter”.

Don Gummer a susținut-o pe Meryl în acele momente grele și a primit-o în apartamentul lui pe perioada filmărilor la „Kramer vs. Kramer”. La șase luni de la moartea lui John Cazle, Meryl și Don se căsătoreau în grădina părinților ei, scrie People. După mai mult de patru decenii, sunt încă cel mai bun sprijin unul pentru celălalt. Mai mult, au patru copii împreună: muzicianul Henry, actrițele Mamie și Grace și modelul Louisa.

Pauletta și Denzel Washington

Denzel Washington si sotia lui
Denzel Washington si sotia lui

Denzel și Pauletta Washington s-au cunoscut în 1977, pe când el filma pentru „Wilma”, scrie People. Câteva luni mai târziu, la petrecerea unui prieten, au stat de vorbă prima dată. S-au căsătorit în 1983, după ce ea l-a refuzat înainte de trei ori, și au patru copii împreună.

„Poți să cumperi o casă, dar asta nu o face un cămin. Nu vreau să spun că un bărbat nu poate transforma un cămin, dar soția mea a făcut casa noastră acasă și a crescut acești copii frumoși, i-a protejat și s-a sacrificat pentru ei. Ea a făcut lucrurile grele”, spunea starul pentru sursa citată.

Jeff Bridges și Susan Geston Bridges

Jeff Bridges și soția lui, Susan. Foto: Profimedia
Jeff Bridges și soția lui, Susan. Foto: Profimedia

Jeff Bridges a știut din momentul în care a văzut-o pe Susan că este aleasa lui, chiar dacă, atunci când s-au cunoscut, ea avea nasul rupt și ochi învinețiți în urma unui accident auto. S-au întâlnit în 1975, în timp ce el filma „Rancho Deluxe”. „Am dansat și asta a fost tot. M-am îndrăgostit până peste cap din prima clipă în care am văzut-o”, i-a povestit Bridges lui Oprah Winfrey.
Sutn căsătoriți din 1977 și au trei fete împreună.

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson

LaTanya Richardson și Samuel L. Jackson. Foto: Profimedia
LaTanya Richardson și Samuel L. Jackson. Foto: Profimedia

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson se iubesc de pe vremea facultății, din anii ’70. Sunt căsătoriți din 1980 și au o fiică împreună, Zoe, producător de seriale.

Conform People, Samuel și LaTanya au și lucrat împreună, în 2002. Ea a regizat o piesă pe Broadway, iar el a fost unul dintre actori.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Citește și: 20 de lucruri pe care nu le știai despre Meryl Streep, regina absolută de la Hollywood. A fost majoretă, și-a dorit să dea la Drept și e căsătorită de peste patru decenii

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, scene pasionale la premiera filmului „Air”. JLo, strălucitoare, în verde neon

Citește și: Harrison Ford, iubire de mai bine de două decenii cu Ally McBeal. Diferență de vârstă de 22 de ani, dragoste încă vie, viață de cuplu trăită cu discreție și eleganță

Citește și: Scandal uriaș în SUA! Soția lui Will Smith, idilă amoroasă cu un  bărbat cu 21 de ani mai tânăr. Ce spune despre divorțul de actor