Citește și: Ce copii frumoși are Ricky Martin! Artistul se pregătește să devină din nou tătic

Nu mai are voie să-și facă selfie-uri-  Încă de când a început fenomenul selfie-urilor, prin anul 2014, Regina Elisabeta a II-a a fost foarte clară: detestă astfel de fotografii. Asta în vreme ce Meghan, viitoarea mireasă a prințului Harry, adoră să facă astfel de poze, profilul ei de pe rețelele de socializare stând mărturie. Se pare că Meghan a pus deja în aplicare regula, căci recent, la un eveniment public, ea le-a spus celor care-i cereau cu ardoare să facă selfie, că nu mai are voie.

Pozele cu băuturi în mâini, interzise- Filtre precum cele de pe Snapchat și instantaneele cu ea ținând ân mână un pahar cu băutură, indiferent de care e aceasta, sunt interzise. Chia rși în cadru oficial, a ordonat Regina Elisabeta a II-a.

Nu mai poate merge nicăieri neînsoțită– Fire plimbăreață, care adoră să meargă în parcuri și să facă jogging, Meghan nu mai poate ieși din casă fără gărzi de corp. De când s-a anunțat logodna cu Harry, Meghan e însoțită de trei bodyguarzi.

Interzis la autografe- Cu excepția aparițiilor oficiale în care i se cere să pună semnătura pe vreun document, Meghan nu are voie să dea autografe. Motivul este că semnătura ei ar putea fi folosită de răuvoitori în scopuri imorale sau ilegale.

Dresurile de culoarea piciorului, accesoriu obligatoriu

Nu va mai avea conturi personale pe rețelele sociale– Prinșul William și soția lui ducesa Kate, prințul Harry și Meghan, se vor uni în același cont oficial pe rețelele de socializare, @KensingtonRoyal. Este vorba de cont privat dar controlat atent de reprezentanții Casei Regale.

Nu mai are voie să-și afișeze afecțiunea în public– Chiar dacă nu există un protocol oficial privitor la acest lucru, gesturile de afecțiune între Meghan și Harry sunt interzise. Nu vor mai avea voie să se țină de mână.

Meghan nu va avea voie să voteze- După ce se va căsători cu Harry, Meghan va obține cetățenia britanică, dar aceasta nu înseamnă ca va putea vota în Regat. Chiar dacă nu e interzis de lege, nimeni din casa Regală nu are voie să voteze, conform protocolului.

Unghiile de culoare neagră, interzise

Nu va mai avea voie haine transparente– Cum poza oficială dela logodnă, în care viitoarea mireasă a purtat o rochie cu transparență în zone ”sensibile”, a provocat supărare Casei Regale, Meghan nu mai are voie să îmbrace astfel de haine. Chiar dacă rochia respectivă a costat 75.000 de dolari iar Meghan a arătat senzațional, Regina i-a trasat clar regulile pentru viitor.

Obligată să poarte dresuri– Meghan și harry au apărut eleganți când au confirmat presei logodna lor. Meghan a purtat pantofi nude, cu toc, fără a avea însă dresuri de culoarea pielii, așa cum e protocolul. De acum înainte, va trebui să poarte dres, în orice condiții.

Fără lacuri de unghii stridente sau negre- Meghan a apărut de multe ori în public cu unghii vopsite în roșu aprins sau negre. De acum îaninte va avea voie doar cu lac de unghii incolor sau cât mai aproape de culoarea pielii, maximul fiind un roz pal, asemănător cu cel al Reginei Elisabeta.

Citește și: