Sunt un cuplu frumos, celebru, și sunt obișnuiți ca oamenii să fie cu ochii pe ei. Tocmai de aceea, Smiley și Gina Pistol au dezvăluit în online câteva momente din vacanța pe care o petrec în familie, departe de casă, în Thailanda. Numai pe Instagram au împreună peste 3,5 milioane de urmăritori, așa că imaginile publicate au fost bine primite și au strâns mii de aprecieri.

Gina Pistol în costum de baie, Gina Pistol cu fiica în apă, Smiley cu fiica pe șezlong, ei doi pe barcă, refăcând celebra scenă din Titanic, în care apar Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, toate aceste poze au arătat ca niște adevărate vederi poștale și au stârnit o mulțime de comentarii.

Pe lângă deja celebra întrebare „de ce nu arătați fața copilului”, la care Smiley și Gina Pistol nici nu mai au ce să răspundă, fanii i-au copleșit cu complimente. „Sunteți nedezlipiți unul de altul, lipicioșilor! Adorabili!”, „Clipe de neuitat. Un tătic fericit alături de prințesa lui”, „Să fiți sănătoși și fericiti și să aveți momente frumoase, de neuitat, alături de prințesa mică!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

smiley-thailanda-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Gina Pistol, 7 ani de relație cu Smiley

Gina Pistol a dezvăluit că în curând va face 7 ani de iubire cu Smiley și că nu a fost ușor să învețe să îl cunoască. „Cât ți-a luat să îl descoperi cu adevărat?”, a întrebat-o Horia Brenciu în cadrul podcastului la care a avut-o invitată. „Mi-a luat ceva timp. Deci m-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Andrei este un om foarte mișto, dar este un pic mai introvertit, așa.

Foarte greu te lasă să intri în sufletul lui. Iar eu îi spuneam cred că Universul mi te-a trimis ca să învăț lecția răbdării, pe care altfel nu o aveam. Da, mi-a luat, mi-a luat. Dar eu cred că eram acolo, în sufletul lui, doar că nu voia el să-mi arate”, a declarat Gina la podcastul lui Brenciu.

Citește și: Laura Cosoi, anunț din vacanță: „Vom mai sta în Asia aproximativ o lună. Cu ce se ocupă, de fapt, soțul ei, Cosmin Curticăpean

Citește și: Ilinca Vandici, coșmar în Mexic: „E groaznic. Nu credeam că o să avem Sărbători așa urâte. Am merge oriunde, numai să nu mai stăm aici”

Citește și: Antonia și Gina Pistol, imagini adorabile cu copiii, în vacanța exotică. Cum le-au pozat la plajă Velea și Smiley

Citește și: Smiley și fiica, poză adorabilă la plajă. Speak, dezamăgit de prima zi de vacanță: „Deja mă iau spumele”. Toată gașca e în Vietnam