Deși căderea părului este ceva obișnuit pentru persoanele în vârstă, acum sunt și persoane mai tinere care sunt afectate de această problemă, ceea ce le poate afecta stima de sine. Pentru a trata pierderea părului, se recomandă, de obicei, produse comerciale scumpe, care sunt eficiente doar atâta timp cât sunt administrate. Îți propunem un tratament natural care oprește albirea și căderea părului care îți va rezolva această problemă.

Gălbenușul de ou întreține sănătatea părului. Află cum îl folosești

Tratament natural care oprește albirea și căderea părului

Produsele pentru îngrijirea părului din comerț conțin o mulțime de substanțe chimice care pot agrava situația. Din fericire, natura are multe resurse care te pot ajuta și regenera părul. Aici vă propunem o rețetă care conține doar patru ingrediente și care îți poate rezolva problema în timp scurt.

Remedii naturiste să scapi de părul încărunțit

Tratament natural care oprește albirea și căderea părului. Ingrediente:

  • O lingură de ulei de măsline;
    O linguriță de miere;
  • O bucată mică de ghimbir;
  • 5-7 capsule de vitamina E.

Tratament natural care oprește albirea și căderea părului. Mod de preparare:

Curăță ghimbirul, taie-l mărunt și adaugă-l în blender împreună cu celelalte ingrediente. Amestecă până când obții o pastă groasă. Aplică remediul pe păr și masează puțin scalpul. Acoperă-ți părul cu o cască de baie. Lasă să acționeze timp de 40 de minute. Clătește bine și spală părul. Repetă procesul în mod regulat. Vei vedea cum părul își recapătă culoarea. Va fi mai puțin aspru și vor cădea mai puține fire.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com